• Dobro došao svež vazduh, doviđenja insekti!

Uz kupljeni komarnik u periodu od 13. juna do 15. jula VELUX vam poklanja VAUČER za ugradnju u vrednosti od 1500 dinara!

* Vaučer možete iskoristiti do 15. septembra 2016.

Na pragu smo dugog, toplog leta koje sa svim svojim dražima, donosi i ne baš tako prijatnu najezdu insekata, koji vrele letnje dane i noći, mogu da pretvore u pravu moru.

Naročito veliki problem mogu imati stanari potkrovlja, ali ukoliko imate VELUX krovne prozore, postoji odlično rešenje: VELUX komarnik.

VELUX komarnik ne dozvoljava ulazak insekata, a u isto vreme omogućava slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha u prostoriji.

Ugrađuje se sa unutrašnje strane, na unutrašnju oblogu ili zid oko VELUX krovnog prozora ili bilo kog drugog prozora.

Kada ne koristite komarnik, možete ga smestiti u mat aluminijumski okvir koji će ga u potpunosti maskirati. Na taj način je mrežica sakrivena u kućištu i ne ometa pogled kroz prozor. Veoma je važno da, kada je komarnik spušten, prozor se otvara do ivice zida i unutrašnje obloge, što je sasvim dovoljno za ventilaciju.

Takođe, u gornjem delu svih modela VELUX krovnih prozora, nalazi se ventilacioni preklop ili ventilacioni otvor koji omogućava provetravanje i kada je prozor zatvoren, bez obzira na spoljašnje uslove.

Upravljanje komarnikom je jednostavno i možete ga podešavati iz prostorije, ručno, a takođe možete ga veoma lako i održavati, brisanjem vlažnom krpom.

Ono što je jako važno, jeste to da se VELUX komarnik može koristiti u kombinaciji sa svim tipovima VELUX unutrašnjih i spoljašnjih roletni.

Ugradnjom komarnika zaštitićete se od insekata i uživaćete u letnjim mesecima u vašem domu u potkrovlju.

Za sve dodatne informacije možete pogledati sajt www.velux.rs

Pogledajte i ostale savete za vaše potkrovlje

Želite da od svog tavana napravite udobni dnevni boravak?

ili

IZOLACIJA

PROZORI

CREP

GIPS

BOJE/TAPETE

© Copyright - Moje potkrovlje 2018