Boje i tapete za vaše potkrovlje

Mnogo puta ste čuli da je izbor boja ili dekoracije za zidove potkrovlja ograničen na neutralne, svetle tonove, kako bi se taj mali, skučeni prostor makar vizuelno proširio i otvorio.

Danas je broj mogućnosti neuporedivo porastao u odnosu na prošli vek, samim razvojem arhitekture, inovacijama na tržištu krovnih prozora i rasvete.Stoga možete sebi dozvoliti eksperimentisanje u dekorisanju, bez brige da će se vaše potkrovlje “zatvoriti” u odsustvu jednoličnih belih tonova.

Jednostavno, uz minimalna ulaganja

Unesite u svoje potkrovlje notu različitosti, koristeći tapete ili fotomurale.

Veliki povratak “presvlaka” za zidove, omogućio je arhitektama i dizajnerima, da stvaraju potpuno nova originalna, umetnička dela, a po uzoru na one iz 70-ih i 80-ih. Sada je to mnogo modernizovanije, počev od izbora dezena, preko različitosti tekstura, do samih materijala koji omogućavaju lako održavanje i garantuju ekološku bezbednost.

Na tržištu postoji ogroman izbor zidnih dekoracija ovog tipa, te Vam možda predstoje slatke muke u odabiru savršenih dezena za Vaš enterijer. Kod nas, najširi izbor svakako možete naći u objektima Roma Company.

Tapete

Nebitno je u kom stilu želite da uredite svoj dom ili poslovni prostor, nebitno je kom ste pravcu u umetnosti i dizajnu privrženi – tapete nikad nisu pogrešan izbor.

Od potpunog minimalizma do najzrelijeg baroka, tapete mogu ispratiti sve stilove i odigrati glavnu ulogu u Vašem enterijeru.Jednobojne tapete glatke ili reljefne teksture, moderne svedene grafičke igre, smeli retro dezeni jakih boja i kontrasta, romantični cvetni motivi, gotski glamurozni detalji, stilizovani motivi u raznim kombinacijama boja, sve je to moguće odabrati i aplicirati na jedan ili više zidova, i tako dati pečat individualnosti Vašem prostoru.

Fototapete

Fototapete ili fotomurali, imaju dugu tradiciju u uređivanju enterijera.

Slike velikih formata, uglavnom sastavljene iz delova već dugo se koriste kao način da se enterijer oživi.Šume, livade, vodopadi, divni pejzaži bili su nazastupljeniji kadrovi u enterijerima.Ima dosta toga i danas, ali je u ovo moderno doba, akcenat ipak na kadrovima metropola, panorama gradova, istaknutim detaljima, cveću, različitim geometrijskim motivima, kao i simulacijama prirodnih materijala, drveta ili kamena.Odabir fototapeta Vam garantuje stilizovan enterijer sa jakim akcentom na odabranu površinu. Može obeležiti specifičnom živošću vaš zid, pregradu, vrata, pa čak i plakar.

Boje

Poigrajte se kombinacijom boja, odabirom tehnika ili odaberite neku od multifunkcionalnih boja koje Vam omogućavaju pisanje-brisanje, korišćenje magneta, ili služe kao površina za projektovanje.Mogućnosti da iskažete svoju kreativnost su neograničene uz tako širok izbor boja.

Ukoliko želite da uredite svoje potkrovlje bojama, tapetama i fototapetama