VELUX krovni prozor sa donjim upravljanjem

Otvaraju se pomoću elegantne ručke na dnu prozora. Ovaj prozor preporučujemo kao rešenje kada je neophodno ili kada želite da postavite prozor na većoj visini, na primer zbog visokog parapetnog zida.Postoje opcije Standard i Standard Plus a osnovna razlika je što Standard Plus ima trostruko staklo pa je bolja termo i zvučna izolacija.

Donje upravljanje

Elegantna ručka u dnu, za prozore koje je potrebno ugraditi visoko. Novi ventilacioni sistem u dva nivoa, nudi ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren. Filter za vazduh ne dozvoljava prašini i insektima da uđu u vaš dom.

Glatka pocinkovana ručka

Smeštena je na dno i dizajnirana tako da otvaranje i zatvaranje visoko ugrađenih prozora bude lako i komforno. Za čišćenje i pranje, jednostavno rotirajte prozor za 180° i fiksirajte rezu kako bi vam obe ruke bile slobodne.

Visina ugradnje i nameštaj

Preporučujemo samo za visoke parapetne zidove od 130 do 150 cm iznad nivoa poda. Postavljanje nameštaja ispod krovnog prozora sa donjim upravljanjem će ometati pristup ručki. Preporučujemo da ostavite slobodan prostor za optimalno korišćenje krovnog prozora.

Čist, filtriran i svež vazduh

Ugrađen filter za vazduh pruža zdraviji životni prostor nedozvoljavajući prašini i insektima da ulaze u vaš dom. Filter je lak za održavanje, potrebno ga je samo usisati.

Najpopularnija veličina 66 x 118cm

Dozvolite vašem domu da diše

Ventilacioni sistem u dva nivoa omogućava vašem domu da “diše“, čak i kada je prozor zatvoren. Kliknite jednom ili dva puta kako bi prilagodili količinu vazduha koju propuštate u dom i uživajte u čistom, svežem vazduhu u bilo koje doba dana i noći.

Ukoliko želite da ušuškate svoje potkrovlje VELUX krovnim prozorima