Optimizujte svoju ugradnju

Učinili smo ugradnju lakšom. Kombinovanjem elemenata A, B i C dobićete najbolji mogući rezultat i spolja i iznutra.

Proizvodi za ugradnju

Minimum je da za svoj krovni prozor imate opšivku (A) kako biste obezbedili prianjanje otporno na vremenske prilike. Izaberite komplet za dodatnu spoljnu izolaciju (B) da biste dobili bolju izolaciju od toplote i hladnoće i/ili okvir za unutrašnju oblogu (C) za predivan unutrašnji završni sloj.

Sistem opšivki otporan na vremenske prilike

Vaš novi VELUX krovni prozor mora biti ugrađen sa opšivkom. Naše opšivke su precizno izrađene tako da tačno odgovaraju određenoj veličini prozora i pružaju vodonepropusno zaptivanje između VELUX krovnog prozora i krovnog pokrivača. 

Konstruisane su tako da sigurno i efikasno odvode vodu i proizvode se u različitim verzijama kako bi odgovarale specifičnim krovnim pokrivačima.

 

Dodatna izolacija i zaštita

Optimizujte vaš novi krovni prozor i dobićete energetski efikasnu i dugotrajnu ugradnju. BDX 2000 komplet sadrži izolacioni ram B1 za dodatnu izolaciju između okvira prozora i krova i hidroizolacioni set B3 koji obezbeđuje sigurnu vezu između prozora i krovnog pokrivača.

Drenažni odvod B2 odvodi vodu koja može da prodre u slojeve krova daleko od prozora.

Odlična unutrašnja završna obrada

Koristite naš novi ram za unutrašnju oblogu za optimalnu unutrašnju završnu obradu. Čelični ram za ugradnju C1 formira savršenu strukturu za oblikovanje vaše obloge.

Dizajn takođe omogućuje ubacivanje dodatnog izolacionog materijala. Sadrži BBX 0000 standardnu parnu branu C2 koja je 100% paronepropusna i sprečava kondenzaciju.

Ukoliko želite da ušuškate svoje potkrovlje VELUX krovnim prozorima