VELUX krovni prozor sa gornjim upravljanjem

Izvucite maksimum iz svoje prostorije. Naši prozori sa gornjim upravljanjem vam omogućavaju da postavite nameštaj ispod prozora i da još uvek komforno otvarate i zatvarate prozor. Naša jedinstvena gornja ručka takođe vam omogućavaja da ugradite prozor na visini koja vam pruža savršen pogled, bilo da stojite ili sedite.Postoje opcije Standard i Standard Plus a osnovna razlika je što Standard Plus ima trostruko staklo pa je bolja termo i zvučna izolacija.

Gornje upravljanje

Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim upravljanjem. Elegantna ručka za otvaranje –novi dizajn kako bi otvaranje i zatvaranje jednom rukom bilo još lakše. Sada je dostupan sa integrisanom ventilacijom.

Svež vazduh kroz ventilacioni preklop

Pustite svež vazduh u vaš dom čak i kada niste kod kuće ili spavate. Potrebno je da jednom povučete ventilacioni preklop i on će omogućiti svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora, čak i kada je prozor zatvoren, bez brige o prašini i insektima.

Visina ugradnje i nameštaj

Savršeno za parapetne zidove do 130 cm iznad nivoa poda. Gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod prozora i da još uvek komforno otvarate prozor.

Čist, filtriran i svež vazduh

Ugrađen filter za vazduh pruža zdraviji životni prostor nedozvoljavajući prašini i insektima da ulaze u vaš dom. Filter je lak za održavanje, potrebno ga je samo usisati.

Najpopularnija veličina 66 x 118cm

Zašto je prozor sa gornjim upravljanjem pravo rešenje?

Jedino su VELUX krovni prozori dizajnirani sa gornjim upravljanjem. Oni imaju dve glavne prednosti: prozor je lak za rukovanje čak i kada je nameštaj direktno ispod njega; prozor je ugrađen niže u krovu tako da dobijate divan pogled i kada sedite i kada stojite.

Ukoliko želite da ušuškate svoje potkrovlje VELUX krovnim prozorima