VELUX krovni prozor sa gornjim upravljanjem

Izvucite maksimum iz svoje prostorije. Naši prozori sa gornjim upravljanjem vam omogućavaju da postavite nameštaj ispod prozora i da još uvek komforno otvarate i zatvarate prozor. Naša jedinstvena gornja ručka takođe vam omogućavaja da ugradite prozor na visini koja vam pruža savršen pogled, bilo da stojite ili sedite.

Gornje upravljanje

Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim upravljanjem. Elegantna ručka za otvaranje –novi dizajn kako bi otvaranje i zatvaranje jednom rukom bilo još lakše. Sada je dostupan sa integrisanom ventilacijom.

Svež vazduh kroz ventilacioni preklop

Pustite svež vazduh u vaš dom čak i kada niste kod kuće ili spavate. Potrebno je da jednom povučete ventilacioni preklop i on će omogućiti svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora, čak i kada je prozor zatvoren, bez brige o prašini i insektima.

Visina ugradnje i nameštaj

Savršeno za parapetne zidove do 130 cm iznad nivoa poda. Gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod prozora i da još uvek komforno otvarate prozor.

Čist, filtriran i svež vazduh

Ugrađen filter za vazduh pruža zdraviji životni prostor nedozvoljavajući prašini i insektima da ulaze u vaš dom. Filter je lak za održavanje, potrebno ga je samo usisati.

Najpopularnija veličina 66 x 118cm

Zašto je prozor sa gornjim upravljanjem pravo rešenje?

Jedino su VELUX krovni prozori dizajnirani sa gornjim upravljanjem. Oni imaju dve glavne prednosti: prozor je lak za rukovanje čak i kada je nameštaj direktno ispod njega; prozor je ugrađen niže u krovu tako da dobijate divan pogled i kada sedite i kada stojite.

Ukoliko želite da ušuškate svoje potkrovlje VELUX krovnim prozorima