Tondach krovni sistem je nešto više od samog crepa.

Uz Tondach krovne sisteme obezbedite višedecenijsku sigurnost svoje porodice. Pisana Tondach garancija od 33 godine dokaz je da će vaša porodica imati funkcionalan, trajan i siguran dom.Sem kvalitetnog Tondach glinenog crepa ugradite Tondach krovnu foliju, krovne prozore, snegobrane, ventilacione trake i ostale originalne elemente Tondach krovnog sistema, kako bi vaš celokupan krov bio jednako kvalitetan kao i sam crep.

Preko 200 godina inovacija!

Tondach glineni crep kao deo Wienerberger porodice

Wienerberger je najveći svetski proizvođač opekarskih proizvoda. Bavi se sistemskim rešenjima za gradnju. U fokusu kompanije je energetska efikasnost i visoki kvalitet proizvoda.Tondach crep je idealno rešenje za vaš dom, baš kao i svi ostali proizvodi koji dolaze iz Wienerberger-a.

Neverovatanizbor oblika i boja.

Iskoristite maksimalnu slobodu oblikovanja krova: Široka paleta nijansi - od svetle do tamne, mat ili sjajne; Oplemenjena površina za dugotrajnost, otporna na UV zrake i razne klimatske uslove; Pokrivanje krovova nagiba već od 10°

Neverovatan

Mi vam nudimo detaljna rešenja za krov

Sem crepa kao osnovnog krovnog pokrivača, mi vam nudimo i prateće elemente kako bi vaš krov bio siguran i obezbeđen za generacije koje dolaze. Wienerberger nastoji da zadovolji najviše standarde gradnje, pa tako i inovacijama na polju sistemske opreme za krov osigurana je maksimalna dugotrajnost celokupnog krovnog sistema.

Odaberisvoj savršen Tondach crep

Odaberi

Ako još uvek niste sigurni da je Tondach pravi izbor za vas, pročitajte 10 razloga zašto bi trebao biti!

Ukoliko želite da i vaše potkrovlje ima najkvalitetniji Tondach krovni sistem - kontaktirajte nas!

Popunite kratku formu, prijavite se za besplatne specifikacije ili zatražite ponudu, a Wienerberger tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.