“Moje potkrovlje” je portal na kome možete naći korisne informacije o životu u potkrovlju. U sastavu projekta “Moje potkrovlje” nalaze se i Facebook stranica i Instagram profil.

Projekat je pokrenut u septembru 2014. godine od strane tri kompanije: Knauf Insulation, VELUX i Knauf. U međuvremenu su se projektu pridružile kompanije Roma Company i Tondach. Iza projekta stoji tim odabranih ljudi iz svih pet kompanija članica.

Cilj projekta je da na se jednom mestu, na jednostavan, objektivan i svima razumljiv način, pruži što više korisnih informacija što širem krugu korisnika o:

    • Prednostima života u potkrovlju
    • Kvalitetnim materijalima za izgradnju / adaptaciju / renoviranje potkrovlja
    • Načinima upotrebe i pravilne ugradnje materijala

Dodatne pogodnosti koje projekat nudi korisnicima:

1. Besplatno savetovanje – podrazumeva da korisnik pošalje upit kroz formular na sajtu ili putem poruke na Facebook-u. U zavisnosti od vrste poruke i pitanja, korisniku odgovara administrator sajta, uz pomoć jednog ili više stručnih lica – predstavnika kompanija članica projekta. Nakon ovog odgovora može uslediti i telefonska konsultacija (u kojoj će korisniku biti razjašnjene pojedinosti ili će biti upućen na najbliže prodajno mesto) ili izlazak na teren, sve u zavisnosti od konkretnog slučaja iz upita. Administrator se trudi da na sva pitanja odgovori u razumnom roku, a ukoliko odgovor izostane, kontaktirajte nas ponovo.

Besplatno savetovanje ne podrazumeva izradu projekta ili tehničkih crteža, kao ni nadzor niti izvođenje radova u potkrovlju ili bilo kom drugom delu objekta.

2. Lista preporučenih arhitekata i majstora – ove dve liste sastoje se od arhitekata i majstora koji poznaju proizvodne programe kompanija članica i načine ugradnje materijala i kvalifikovani su da pruže adekvatnu uslugu – projektovanje, nadzor i/ili izvođenje radova. Korisnik sajta sam kontaktira preporučene arhitekate i/ili majstore ukoliko to želi i dogovara usluge i cene, nezavisno od sajta “Moje potkrovlje” i njegovih urednika. Kompanije članice i administrator sajta ne snose odgovornost za cene i usluge koje su ponuđene, odnosno izvedene od strane preporučenih arhitekata ili majstora.

3. Mapa prodajnih mesta – Google mapa sa ucrtanim mestima prodaje na kojima se mogu naći proizvodi kompanija članica.

4. Povremene akcije i specijalne promocije od strane kompanija članica.

Članice projekta i administrator čine sve da informacije i usluge koje pružaju kroz projekat “Moje potkrovlje” budu tačne i na vreme. Ukoliko dođe do kašnjenja ili nenamerne greške molimo vas za razumevanje.

Pozivamo vas da nam pišete, šaljete predloge za poboljšanje, svoje fotografije potkrovlja, fotografije ‘pre i posle’, svoja iskustva o životu u potkrovlju – rado ćemo objaviti one najzanimljivije!

Tim “Moje potkrovlje”

Pročitajte savete za vaše potkrovlje

PROZORI

IZOLACIJA

GIPS

BOJE I TAPETE

Želite da od svog tavana napravite udobni dnevni boravak?

ili

© Copyright - Moje potkrovlje 2018