Predsoblja su, usudićemo se da kažemo, nepravedno zanemarene prostorije u većini domova. U tom smislu, potkrovlja nisu nikakav izuzetak.

Razlozi što je tako su razumljivi, a svi se svode na izbegavanje „praznog hoda“ i izvlačenje maksimuma iz raspoložive površine.
I mi te razloge nećemo osporavati, uostalom, svako ima svoje zašto i svoje zato, ali ono što hoćemo da iznesemo na sto je otvoreno pitanje zašto, aman, i to malo prostora koje se zove predsobljem često zapostavaljamo i čak se i ne trudimo da ga ulepšamo i oplemenimo?

I umesto da tražimo odgovor na ovo pitanje, mi ćemo vam ponuditi neke primere, tačnije 15 primera,  sasvim pristojno iskorišćenog prostora koji ima funkciju predsoblja, a iz koga je, takođe, izvučen maksismum estetskog potencijala.

Na fotografijama ćete videti zanimljive ideje kako da iskoristite taj  maleni prostor na samom ulazu. Pronaći ćete, nadamo se, baš ono što će vas inspirisati, jer smo napravili selekciju različitih stilova, od industrijskog do vintidž, komada nameštaja, a i samih boja.

Na vama je samo da pogledate i da zamislite kako biste mogli da dekorišete maleno presoblje u svom potkrovlju.