Predrasude o malim stanovima su iza nas. Prosto je, ostale su u prošlosti, zajedno sa ostalim pogrešnim slikama o kvalitetnom životu. Šta više, garsonjere i mali stanovi u velikim gradovima su veoma poželjna opcija. Jer, ne zaboravite, svaki dom ima svoj “trenutak” i svaki prostor ima svoju situaciju.

Mali stan, garsonjera, za studente ili za mlade ljude koji su na početku karijere, kao uostalom i za ljude koji žive sami u velikom gradu, savršen je dom za komotan, prijatan i samostalan život. Istina je da ideja o tome da krevet, dnevni boravak i otvorena kuhinja budu u istoj prostoriji mnogima nije privlačna, pa oni koji izaberu život u garsonjeri moraju imati jasnu sliku o tome u kakav tip stambenog prostora ulaze, moraju znati da je ovaj prostor vrlo specifičan i da zahteva određeni način života. Na primer, ovakav stan nije namenjen onima koji vole da kuvaju kod kuće ili okupljaju brojne goste svaki čas. Jednostavno, nije! Garsonjere su stvorene za one kojima se veliki deo društvenog života odvija napolju i koji su sa rernom i ringlom na uvažavajućoj distanci J E, kada se ove okolnosti poklope, onda je je garsonjera predivan prostor za život.

Da bismo potkrepili ovu tvrdnju, danas sa vama delimo fotografije jednog potkrovlja, jedne garsonjere, ili mansarde, ako vam se tako više sviđa. Kako god da nazovemo ovaj prostor pod krovom, opis će biti isti: jednostavno je savršen! Svetao, moderan, dobro opremljen i ima prostrano kupatilo. Idealan kutak za one kojima je upravo samo to i potrebno, zar ne?!

Izvor: Delikatessen