Više od 60% ljudi uživa u tome da sami izvode radove u kući i rade na uređenju doma

Stanovnici Beograda i oni koji u njemu borave mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama uz dodatnu edukaciju.

Otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu u saradnji Tikkurila Srbije i Roma Company. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa vodećim distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu – Roma Company, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

“Funkcionalne prostorije modernog dizajna na površini od 280 m² predstavljaju pravu i originalnu sliku pristupa planiranim profesionalnim edukacijama i treninzima. Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja „Color Studia i Trening Centra” je da se profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

“Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući ceo asortiman proizvoda i usluga na jednom mestu. Sve planirane aktivnosti u okviru Tikkurila&Roma-Trening Centra i Color Studia vezane su za pripremu, organizovanje i izvođenje profesionalnih teoretskih edukacija i praktičnih prezentacija-treninga ali i svakodnevno davanje profesionalnih stručnih saveta klijentima, od strane zaposlenih u okviru Trening Centra i Color Studia, oko izbora vrste proizvoda i načina korišćenja istih, kao i izbora kombinacije boja u enterijerima i eksterijerima, u okviru proizvoda za profesionalnu upotrebu”, izjavio je Nemanja Romandić, generalni direktor Roma Company.

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti.

Posetite Color Studio i trening centar na Novom Beogradu u Španskih Boraca br. 3!