Kad budete videli raspored, i uopšte, idejna rešenja ovog potkrovlja, iznenadićete se, a neki među vama će i biti očarani. Ovo potkrovlje pomalo liči na stan iz bajke, na kućicu u kojoj bi mališani lako mogli zamisliti svoje junake, a verujemo da je razlog tome poseban raspored nameštaja, koji koristi svaki ćošak: od stepeništa, do samog plafona, otkrivajući nam neke tajne uglove i skrivene kutke… Ako ništa drugo, evo, kažite kada ste poslednji put videli da se do dnevnog boravka stiže prreko stepenica koje su, istovremeno, deo kuhinjskih elemenata!


Ali, nisu rešenja za skladištenje jedini razlog što ovo potkrovlje izgleda čarobno! Takođe su tome doprineli i boho i vintidž principi estetike, koji podrazumevaju stotine recikliranih elemenata različitih boja i tekstura iz svih epoha.

Ne znamo da li možete da procenite koliko je ovo potkrovlje. Ako ne možete, otkrićemo vam tajnu: ima samo 53 m², što ga ne čini najkomotnijim prostorom za život. Takođe, ima mnogo predmeta koji su na otvorenom (ne smemo ni da pomislimo koliko vremena ovde odlazi na čišćenje prašine), ali ako u ovom stanu živi mlada osoba par, onda je on sasvim ok za život.


U svakom slučaju, ko god da je stanar ovog potkrovlja, definitivno je boem i sanjar 🙂 
Pogledali ste fotografije i možete da procenite i sami o čemu vam pričamo!
Inače, šta mislite o ovoj dekoraciji? Da li je natrpana i neuredna ili ima smisla? Šta god da misite, znamo da ćete se složiti s nama da je u pitanju veoma posebno potkrovlje, neobičnog karaktera i  nešto drugačijeg duha 🙂 

 

Izvor: Escaleras y Recovecos Para Almacenaje En Atico Vintage