Adaptirate kuću ili gradite novu?

Onda svakako znate koliko je svaki delić bitan, od temelja, pa do krova. U želji da sve bude tip-top, maksimalno kvalitetno, a što povoljnije, verovatno ste se bacili u premeravanja i preračunavanja kako biste na vreme prikupili sve potrebne informacije.

Dobra vest je da će sada jedan od segmenata ići brže i lakše: uz kalkulator koji vam pomaže da sami izračunate koliko crepa okvirno vam treba za kuću!

Do sada su oni koji sređuju krov morali da konsultuju stručnjake, prikupljaju cene, naoštre olovku i bace se u matematičke radnje, za koje ipak nisu bili sigurni da li su ih dobro “odradili”, odnosno da li je rezultat blizu realnog.

A, priznaćete da je i te kako važno izračunati tačnu količinu crepa koja je potrebna baš za vašu kuću.

Zato je osmišljen novi onlajn kalkulator koji možete isprobati preko ovog linka, a koji će vam besplatno, jednostavno i u najkraćem mogućem roku pomoći da dođete do najpribližnijih cifara koje su vam potrebne. Ono što je do sada bi komplikovano, sada je maksimalno pojednostavljeno, a više vam za to ne treba stručno lice!

U samo nekoliko klikova do vas stižu informacije koje će potpomoći izgradnju krova vašeg novog ili adaptiranog doma.

Nakon toga, kada znate koliko Vam je glinenog crepa i krovne opreme potrebno, lako je odabrati neki, od desetina modela Tondach crepa!

Više informacija na www.wienerberger.rs