Na početku da pojasnimo: ovo nije članak o razlikama u ukusima između mušakaraca i žena, niti nam je cilj da se na bilo koji način osvrćemo na opšte prihvaćene stavove da su muška i ženska estetika različite i da muškarci i žene nemaju isti doživljaj lepog.

Ovo je blog koji je nastao u skladu sa ljubavima i strastima ovog portala, a samim tim i sa našim namerama da vam pomognemo da vaš život u potkrovlju učinite lepšim, ugodnijim, prijatnijim…

Odlučili smo da ga podelimo sa vama u slučaju da, upravo sada, neki muškarac traga za idealnim rešenjem uređenja svog kutka pod krovom.

U ovom potkrovlju, preciznije u loftu, svaka sitnica i krupnica je smišljeno postavljena na mesto na kome se nalazi. Stil je mešavina industrijskog i vintidž (ili vintaž, kako vam draže) stila, što se može videti kako kroz arhitektonske elemente, tako i kroz prisustvo detalja.

U potkrovlju je, takođe, sačuvana svaka iskra svetlosti koja pristiže kroz prozore i balkonska vrata, zbog čega su za pregrađivanje prostorija, korišćene providne pregrade od stakla.

Delovi potkrovlja koji služe za rad, obedovanje i druženje, takođe oberučke dočekuju svetlost, dok se u spavaćoj sobi pribeglo najelegantnijem i najmanje radikalnom rešenju – draperiji.

Što se dekorativnih detalja tiče, sa sigurnošću tvrdimo da je postignuta prava mera i da vlasniku ovog stana ukusa ne manjka.

Ukoliko je ovaj loft još i dobro izolovan, verujemo da predstavlja besprekoran dom svakom muškarcu.

Da li se vama dopada? Pišite nam u komentarima.

Izvor: Loft Con Personalidad Masculina