VELUX je lansirao novu kolekciju roletni 2015 u saradnji s agencijom Trend Union

Boje su važan deo života. One određuju naš pogled na svet, stil našeg oblačenja i način na koji ćemo dekorisati dom. Naravno, boja je najvažnija kada je u pitanju nova kolekcija roletni za krovne prozore VELUX.

VELUX je u saradnji sa vodećom evropskom agencijom za trendove Trend Union, osmislio i lansirao potpuno novu kolekciju roletni.

Ovu kolekciju pored već postojećih tipova roletni čini i potpuno nov tip roletni – rimske roletne. Svaki tip roletni je dostupan u klasičnim, ali i vizionarskim desenima i bojama, pa vaše potkrovlje sada možete da dekorišete najmodernijim bojama i tkaninama sutrašnjice.

Ulaganje u nove komade za kuću često je bitka između klasičnog stila i najnovijih trendova. Svi mi želimo da budemo u trendu, ali isto tako ne želimo da menjamo enterijer na prelasku svake sezone, pa se uglavnom opredeljujemo za siguran izbor kada su u putanju boje i oblici.

Međutim, kada su roletne u pitanju, siguran izbor definitivno više ne znači i konzervativan.

Kao globalni lider na tržištu, VELUX Grupa je stručnjak za krovne prozore i roletne za krovne prozore i kao takav stalno želi da pomeri granice kada je u pitanju njihov dizajn.

Ove sezone, kompanija radi zajedno s vodećom globalnom agencijom Trend Union, predstavljajući temu boja za novu kolekciju roletni 2015, koja je elegantna i klasična, ali i smela i savremena.

Sto različitih boja i tkanina koje čine ovu kolekciju su odabrane od strane Trend Union agencije i prilagođene su različitim životnim stilovima i evropskom izgledu.

Trend Union agencija vrši predviđanja i vodi računa o tome da svaka tkanina bude u trendu godinama, a takođe pozicionira roletne kao moderne dodatke koji su u trendu zajedno sa jastucima, tepisima i prekrivačima.