Preuređenje doma je jedna od najpopularnijih zabava među ženama danas. Kreativnost je uvek na prvom mestu, pa su samim tim i neophodni dekorativni elementi u svakodnevnom dizajnu, počevši od nameštaja do sitnih predmeta.

Tradicionalno, roletne nikada do sada nisu ispunjavale ove kriterijume.

Predstavljanjem potpuno nove i jedinstvene kolekcije rimskih roletni, VELUX je našao način da zadovolji prvenstveno one kojima je dizajn i enterijer doma na prvom mestu.

U tom cilju, ova VELUX kolekcija roletni nudi dve nove atraktivne karakteristike: zaobljeni i ženstveni dizajn s veoma mekim platnima koja do sada nisu korišćena i novi izbor boja i desena koji prati najnovije evropske trendove.

Nove, meke i lepe tkanine takođe imaju i nove strukture, neutralnih boja tako da mogu da upotpune svaku prostoriju.

Sada možete da odaberete između mekih boja, struktura i nekoliko efekata koje pružaju, kao što su tkanine za zatamnjenje i usmeravanje svetlosti, transparentne tkanine za predivne svetlosne efekte ili neprozirne tkanine koje ublažavaju dolazeću svetlost.

VELUX rimske roletne su novi inspirativni proizvodi za sve kreativce jer podstiču maštovitost i otvaraju mogućnost višestrukog izbora boja, materijala i ostvarivanja dekorativnih svetlosnih efekata.

Platna i materijali na roletnama su zamenjivi, a u ponudi se nalazi čak 20 atraktivnih boja i desena, što vlasnicima krovnih prozora daje mogućnost da biraju kakav ambijent i karakter svog potkrovlja će napraviti.

Ove roletne su elegantne i dekorativne, s delikatnim propuštanjem svetlosti.

Imaju bočne vođice kao i mogućnost postavljanja u željeni položaj. Veoma brzo se ugrađuju uz pomoć jedinstvenog VELUX Pick & Click™ sistema i savršeno se uklapaju s vašim VELUX krovnim prozorima. Na domaćem tržištu su u prodaji od aprila 2015.