Period kada smo dimnjake opšivali limom je iza nas, Tondach krovni sistemi bogatiji su za još jedan inovativan, moderan i lak sistem – Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka! Zaboravite probleme koje ste do sada imali, jer uz Koraflex i Koraflex Plus trake dimnjake opšivate lako, brzo i jednostavno. Povrh svega ovaj sistem omogućava i bolju zaštitu od prodora kiše i snega u odnosu na ostale materijale za opšivanje dimnjaka.

Tondach sistem za opšivanje dimnjaka kao deo Tondach krovnih sistema

U kompaniji Wienerberger svakodnevno se radi na polju inovacija. Krov se posmatra kao jedna celina a sistemi koji omogućavaju dugotrajnost i stabilnost krova olakšavaju i ubrzavaju samu izgradnju. Sem funkcionalnosti, važan element je i vizuelni identitet krova zbog sve viših arhitektonskih zahteva kao i želja i ideja investitora.

Motivisani ovakvim pogledima na krovne konstrukcije, inženjeri kompanije Wienerberger razvijaju mnoga funkcionalna rešenja za krov kako bi se zadovoljile i najzahtevnije potrebe, jednako kao i visoki standardi građevinarstva.

Sem originalnih sistema za izgradnju kvalitetne krovne potkonstrukcije, stavlja se akcenat i na kvalitetno izvođenje sistema za zaštitu od snega, sistema za zaštitu od nevremena a od nedavno na, vrlo aktuelne, sisteme za opšivanje dimnjaka.

Koraflex i Koraflex plus – budućnost opšivanja dimnjaka

Tondach sistemi za opšivanje dimnjaka imaju osnovnu svrhu kvalitetnog i sigurnog opšivanja dimnjaka. Uz pomoć Koraflex Plus trake za opšivanje dimnjaka štitite vašu kuću od nepoželjnog prodiranja kiše, snega i prljavštine u potkrovni prostor ali i dobijate jednu vizuelno lepu celinu jer se ove trake mogu pronaći u nekoliko nijansi koje se idealno slažu sa nijansom vašeg Tondach crepa.

Ova visoko fleksibilna traka za zid i dimnjak je idealna za svaku vrstu vremena, izuzetno je izdržljiva, otporna na UV zrake i potpuno se može reciklirati.

Obzirom da je sa donje strane obložena butil lepkom, lake i trajno se pričvršćuje za površinu glinenog Tondach crepa. Zbog svog odličnog faktora istezanja optimalno se stapa sa Tondach crepom. Upotrebom Koraflex Plus trake opšivanje dimnjaka i zabata ćete završiti za oko 50% brže jer se ova traka postavlja lako i jednostavno.

Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka sadrži i završnu lajsnu koja će kompletan sistem dopuniti vizuelno i funkcionalno.

Zašto Koraflex Plus?

  • Postavlja se preko crepa pa štiti od prodora kiše i snega u potkrovni prostor (u odnosu na lim koji se postavlja ispod crepa)
  • Otporna je na UV zrake
  • Jednostavna je za ugradnju i ne zahteva specijalizovane izvođače
  • Dugotrajna je i izdržljiva na razne atmosferske uticaje
  • Otporna je na pucanje
  • Vizuelno se stapa sa krovnom površinom
  • Prijatelj životne sredine
  • Deo je vrhunskog originalnog Tondach krovnog sistema

Ukoliko planirate gradnju ili ste trenutno u procesu renoviranja ili gradnje krova vodite računa da rešenja koja birate budu vrhunska i obezbede vam manje brige i problema u budućnosti. Inovativna Tondach sistemska rešenja za krov su moderna i funkcionalna i pravi su izbor za vas! Nemojte pristajati na kompromise jer, samo je ORIGINAL dovoljno kvalitetan!