Ovo grandiozno potkrovlje se nalazi u Stokholmu, u Švedskoj. Projektovano i građeno je (od strane biroa Scandinavian homes) tako da je nekako istovremeno veliko i udobno – 163 metara kvadratnih sa veoma visokim plafonima, koji idu i do skoro 4 metra. Postoje prozori na tri strane kuće, koji obezbeđuju kako prirodno svetlo, tako i pogled na okolinu grada.

Izložene drvene grede se suprotstavljaju prostorijama okrečenim u belo. Životni prostor je zamišljen po takozvanom principu otvorenog koncepta, tako da dnevni boravak neprimetno prelazi u kuhinjski prostor, sa velikim kaminom kao centrom strukture.

Kao u većini skandinavskih kuća i stanova, primat je stavljen na prirodnu svetlost, koju na sve načine žele da puste u svoje domove. Tome doprinose veliki krovni i standardni prozori, bez zavesa, dominacija bele boje i svetlih drvenih površina.

Dizajneri su maksimalno iskoristili oblik prostora i raspored zgrade. Visina se koristi za pravljenje dramatičnih prostora za umetnost i život; spušteni delovi krova stvaraju udobne niše i skladišni prostor. Rezultat je sofisticiran, ali komforan prostor za život i razonodu.