Zamislite da je nastavak teksta zagonetka i pripremite se da odgovorite na nju 😊

Dakle, šta odgovara opisu u nastavku?

Prošla su vremena kada se jedva koristila ili je služila samo za skladištenje stvari koje više ne koristimo. Sve više želimo da oživimo tih nekoliko metara kvadratnih gde uvek možemo da udahnemo malo svežeg vazduha.

Ponekad ima mesta samo za jednu stolicu, na poneke možemo da smestimo čitavu dnevnu sobu ili trpezariju sa roštiljem ili ležaljkom, ali bez obzira na prostor, vredi joj posvetiti malo pažnje i od nje napraviti lep prostor za uživanje.

Mogu da se koriste i zimi ali su ipak prolećni dani bez kiše, leto i jesen, doba godine kada u njima uživamo punim plućima, danju i noću, u zavisnosti od toga gde živimo.

Kod nas je često pakleno vruće usred dana pa je leti koristimo obično ujutru, za doručak i popodne, predveče i uveče, kada sunce zađe.

I vi vašu verovatno koristite na isti način kao i mi ako imate orijentaciju zapad-jug ili zapad i nemate mnogo hlada. Ili je, pak, više koristite tokom ako imate južnu orijentaciju i ako je natkrivena…

I evo, poslednji nagoveštaj: kada smo kod kuće, a kad je napolju lepo vreme, ako je makar pristojno uređena, ona predstavlja savršen produžetak našeg potkrovlja.

Pogađate: u pitanju je TERASA!

Pogledajte kako je šarmantna terasa ovog  potkrovlja opremljenog u skandi stilu, na koju se izlazi iz spavaće sobe i kuhinje. Prilično je luksuzna, sa prostorom za roštilj, bistro stolom za dvoje i ugaonom sofom domaćinske veličine.

Njeni vlasnici će sigurno uživati u ovom kutku potkrovlja u toplim i sunčanim danima, jer terasa izgleda kao još jedna prostorija u kući.

Šta vi kažete? Jel se i vama dopada? Pišite nam u komentarima, a usput primetite i neki lep detalj u samom stanu, pa ako bude zgode, primenite ga na vaše potkovlje.

Izvor: Las Terrazas Son Para El Verano