Predstavljamo vam jedno potpuno opušteno potkrovlje, koje su vlasnici uređivali po svom ukusu – ukusu koji obuhvata spoj različitih stilova. Njegov enterijer karakterišu retro, rustični, vintidž i industrijski elementi, uz ostale dekorativne detalje, koji su ukombinovani na jedinstven, kreativan način. Ovo potkrovlje je moderno dizajnirano, ali zadržava i lični pečat stanara, i sigurno će prijati onima, kojima svedena, bela potkrovlja deluju sterilno.

Kuhinja je otvorena, klasična, prostorno spojena sa trpezarijom i sa izlazom na balkon. Zid, obojen bojom za školske table, sa natpisom “Avantura može da te povredi, ali monotonija će te ubiti”, uz ukrasno bilje, rustični trpezarijski sto i različite stolice, daju trpezariji opušten i udoban doživljaj.

Dnevna soba je tek eklektična mešavina raznih stilova, u kojoj je primarni zadatak udobnost i prijatnost. Krovni prozor pruža dovoljno svetlosti, a kosine su iskorišćene za police za knjige. Kombinacija raznovrsnih boja čini celu prostoriju toplom, veselom i prijemčivom. Obratite pažnju na jedan zid, koji je posebno istaknut fototapetom koja imitira šumu i prostoru daje posenu zanimljivost.

Spavaća soba je modernog dizajna, sa pojedinim elementima koji prave kontrast, kao što je ova radna stolica u industrijskom stilu i stara kucaća mašina. Boje su nežne, pastelne i deluju odmarajuće, što je i cilj spavaće sobe. Krovni prozor joj pruža prirodnu svetlost, a krovne kosine su iskorišćene za pregrade rađene po meri, gde se mogu držati razne stvari. Udubljenje u prostoriji je iskorišćeno za mali pisaći sto, koji je ušuškan i uz police čini zaokruženu radnu celinu.

Kupatilo je minijaturno, modernog dizajna i sadrži ono što vam je potrebno za održavanje higijene. Ostalo je još predsoblje, neobični hodnik koji sadrži veliki plakar i cipelarnik, kao i još nekoliko kreativnih dekorativnih detalja.