Roma Company u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta za vaš dom – MagnetPaint i SketchPaint, poznatog proizvođača MagPaint Europe.

MAGNETNA BOJA – MAGNET PAINT

MagnetPaint pretvara svaki zid u “magnetnu” površinu za magnete!

To nudi širok spektar neverovatnih mogućnosti za upotrebu magneta na gotovo svakoj površini. Čak i na zakrivljenim površinama na kojima su oglasne table i panoi neprikladni, MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu.

MagnetPaint je lateks boja na vodenoj bazi sa nerđajućim česticama gvožđa i može se i prefarbati bez problema. Magnetska snaga će zavisiti od broja nanetih slojeva i veličine i čvrstoće korišćenih magneta. Širok spektar mogućih primena: kod kuće, u dečijim igraonicama , obdaništima , restoranima , kafićima , kancelarijama, prodavnicama ili na sajmovima, u obrazovanju ili u zdravstvu. Savršeno rešenje za ostavljanje beleški vašim najbližima, postavljanje fotografija ili pisanje liste zadataka.

PIŠI – BRIŠI BOJA – SKETCH PAINT

Sketchpaint  –  pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu sa karakteristikama piši-briši table po kojoj se može pisati i brisati odgovarajućim markerima.

Na taj način je moguće napraviti velike prostore za pisanje i crtanje, čak i cele zidove u konferencijskim salama, kancelarijama, školama, dečijim sobama…

Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo MagnetPaint .

SketchPaint je raspoloživ kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji.  Bez mirisa je i  bez štetnih materija ( bez VOC-a )

Uz magnetnu boju MagnetPaint  i piši – briši boju SketchPaint  u ponudi Roma Company je i veliki asortiman odgovarajućih izuzetno jakih ( neodimijumskih ) magneta u raznim oblicima,  markeri za pisanje po piši – briši površinama kao i sredstva za njihovo održavanje – čišćenje.