Mi, stanari potkrovlja, ponekad jedva dočekamo proleće, samo da bismo uživali u suncu koje,kroz krovne prozore, obasjava naše domove. Doduše, oni potkrovljeljupci koji imaju i terasu, vole ovo doba godine jer tada otvaraju sezonu sedenja napolju: u aprilu i maju su glavni događaji ispijanja kafe i čaja dok ima sunca – doduše, pričamo o onim godinama kad su april i maj topli, a ne spremni da postanu deo sezone grejanja – a kako se približavamo toplim danima, tako i „povlačimo satnicu“ ka jutru i večeri, izbegavajući vrelinu i jako sunce.

Tada shvatamo koliko su terase u potkrovljima dragocene i koliko su vredne svakog ulaganja – ako ih već imamo, ne žalimo da ih sređujemo, a ako ih nemamo, želimo da ih sebi stvorimo 😊

Mi smo vam danas, za ovaj blog, pripremili virtuelnu posetu jednom simpatičnom potkrovlju, koje nema baš neku specijalnu površinu (63 metra kvadratna) ali zato ima terasu na kojoj mu mogu pozavideti sva potkrovlja od 100 kvadrata.

Ipak, da ne bismo zanemarili i ostatak prostora, delimo sa vama fotografije celog potkrovlja: otvorene kuhinje i trpezarije, dnevnog boravka, spavaćih soba i kupatila. Jedini razlog što ovo činimo je zato što postoji verovatnoća da će vam se dopasti stil u kome je ovo potkrovlje uređeno i što ćete možda dobiti neku ideju kako da i vi, lepim, jednostavnim i praktičnim nameštajem, ulepšate svoj dom.

Uživajte u prizoru i javite nam utiske 😊

Izvor: Delikatissen