Sve je češća pojava da ljudi rade od kuće, ili da svoj rad organizuju u prostorijama nezavisno od matične firme. U takve svrhe biraju stanove ili kuće, ne samo iz ekonomskih razloga, već zato što, uprkos korporativnim vrednostima na tržištu, žele da rade u prijatnoj, domaćoj (a neki kažu i kućnoj) atmosferi.

Naravno da nam je prvo na pamet palo potkrovlje kao idealan prostor za rad, i ne samo zbog toga što volimo potkrovlja. Njegove prednosti je teško ignorisati. Pored mira i tišine koje nudi ovakav prostor, krovni prozori koje ima većina potkrovlja pružaju dosta dnevne svetlosti, a neretko i lep pogled. Na kraju da napomenemo da, imajući u vidu činjenicu da se potkrovlja nalaze na najvišem spratu ili najvišem nivou kuće, delimična izolovanost od ostatka kuće ili zgrade je praktično zagarantovana. Zbog svih ovih kvaliteta, odlučili smo da sam vama podelimo 25 potkrovlja koja predstavljaju idealno rešenje za rad od kuće.

Biće nam drago ako vas makar jedna fotografija bude inspirisala da u svom radnom prostoru pod krovom napravite neku malenu promenu.

Fotografije preuzete sa portala Homedit.com