Evo nama Nove godine, a sa njom i uzbuđenja kod svih vas koji volite novogodišnje praznike. A kako su novogodišnji praznici u uskoj vezi sa ukrašavanjem domova, ove godine, s obzirom da će biti manje putovanja i slavlja napolju, možda više nego ikad, odlučili smo da ovoj temi posvetimo još jedan blog (prvi smo podelili s vama pre par nedelja) i da vas opskrbimao idejama koje će vam olakšati ulepšavanje vaših potkvolja.

Pošto su potkrovlja posebna i neretko zahtevna za ukrašavanje – nekima fali prostora, nekima je previše kosina, nekima je nedovoljna visina za jelku – mi smo vam pronašli ukrase koji neće oduzeti ni centimetar prostora, a opet će biti efektni, svečani i novogodišnji.

Videćete, mahom su napravljeni od papira, mada ima i drugih materijala. Pošto ove ukrase možete napraviti sami, logično je da možete i birati boje, mada su se ove godine, za ovaj tip dekoracije, ponajviše izdvojile tradicionalne novogodišnje boje: crvena, zlatna, zelena, bela i srebrna.

Pošto ove godine mnogi od vas rade iz svojih potkrovlja, odlučili smo da vam predstavimo i nekoliko predloga kako da svoju kućnu kancelariju i svoj pribor za rad ukrasite u duhu praznika.

Naravno, svi su predlozi u vidu fotografija, jer u ovom slučaju, slike govore sve što treba da znate 🙂
Uživajte i pišite nam da li vam se neka ideja dopala da na taj način i vi ukrasite vaše potkrovlje 🙂Izvor: El Mueble