Svim stanarima potkrovlja već odavno je jasno koji je razlog našeg postojanja: da pružimo informacije, savete i ideje svima vama koji želite da svoj dom pod krovom učinite udobnijim, lepšim, kvalitetnijim… Zato što delimo ista interesovanja, a često i isti ukus, sigurni smo da će vam se i današnji blog dopasti.

U pitanju je prava vizuelna poslastica! Potkrovlje koje ima apsolutno sve.  Jedina stvar koju bismo eventualno mogli kritikovati kada je raspored prostorija u pitanju (al’ nemojte misliti da nam je sad namera da “pecamo greške”) je položaj predsoblja, koje direktno vodi u dnevnu sobu. Ostatak prostora,  ako pogledate plan, savršeno je iskorišćen.

Ne možete pronaći nijedan kvadratni milimetar neupotrebljivog hodnika i prostranog prostora koji obuhvata kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu. Obratite pažnju na raspored prostorija, osmišljen tako da svetlost dopire do svakog kutka, čak i do mini garderobera koji nema kontakt sa direktnim izvorom svetlosti.

Što se enterijera tiče, reći ćemo samo da je kontrast tamnog drvenog poda sa belim zidovima i drvenim gredama fantastičan, a mala terasa, iako pomalo zatvorena, ima dovoljno prostora za sedenje. Kupatilo je takođe veoma dobro osmišljeno, pa čak je i kosina ispod prozora iskorišćena maksimalno. Iako, priznajemo, može biti čudno to što se baš u taj maleni prostor smestila kada.

Sada ga stavljamo vama na uvid, kroz fotografije i plan prostora. Uživajte!

Verujemo da se i vama svidelo ovo potkrovlje,  a da je, onima među vama koji planiraju renoviranje, dalo inspiraciju kako da srede svoj prostor.