Ako još uvek niste čuli o piši – briši bojama, ili bojama za školske table, a priželjkujete nešto novo, originalno i kreativno u svom potkrovlju, zaista je vreme za to.

Ove boje će, bez sumnje, pretvoriti bilo koji kutak Vašeg doma u interaktivnu površinu, koja će biti jednako interesantna i Vama kao i Vašim mališanima. Površina koju pokrijete ovim bojama je laka za održavanje a boje su dostupne svima, i kod nas postaju sve popularnije iz meseca u mesec.

Evo nekoliko ideja o njihovoj mogućoj primeni,  od predsoblja do spavaće sobe:

Bilo da se odlučite da vaše sredstvo izražavanja na ovom zidu budu flomasteri ili krede, ovaj zid će u oba slučaja postati glavni nosilac enterijera.

Niste ograničeni bojama: piši-briši premaz dolazi u klasičnoj beloj boji, ali tu je i transparentni premaz koji možete naneti preko površine obojene u bilo koju nijansu (ili više nijansi), i učiniti je multifunkcionalnom. Ukoliko izaberete boju za školske table svakako se preporučuje što tamnija pozadina (crna ili tamno zelena)

Dnevni meni, vreme ručka, potrebne namirnice, recepti…

Ovo je zaista zanimljiva, atraktivna, lepa i korisna primena ovih boja. Možete obojiti ceo zid, a možete i samo deo iznad radne površine.

A u slučaju da Vam površina frižidera nije dovoljna za poruke na papiru i magnete, imate i mogućnost da ove boje učinite još funkcionalnijima: sloj magnetne boje ispod površine za pisanje i vašoj kreativnosti neće biti kraja.

Bilo bi nemoguće izostaviti ovu stavku kada su u pitanju piši briši boje.

Gde god da se nađe interaktivni zid, naći će se i dete. Zašto mu ne biste pružili mogućnost da razvija svoju kreativnost iz dana u dan. Slike će Vam najbolje reći kako se na ovaj način deca mogu zabaviti…

Bilo da na zid koji je već premazan piši-briši bojom postavite prazne ramove, ili jednostavno uramite table sa ovim svojstvima – okvirom ćete staviti dodatni akcenat na ovu, samu po sebi, jedinstvenu površinu.

Možete je fiksirati, ili dozvoliti da bude pokretna i prenosiva. Niijedna opcija ne može umanjiti njenu atraktivnost.

Zamislite sto na kome se nikada ne mora naći list papira-samo flomaster, ili kreda?

Ovo je moguće ukoliko svoj radni sto, dečiji radni sto ili radnu ploču u kuhinji obojite nekom od ovih boja.  Obojite frižider, plakar ili samo fioke na komodi, obojite vrata svoje sobe i stavite ukućanima do znanja da li su u datom trenutku dobrodošli ili ne.

Odvojite malo prostora na Vašem zidu za kalendar koji ćete sami napraviti, i koji nećete morati da menjate svake godine.

Uključite maštu i napravite sebi lični kalendar, planer, rokovnik.  Sigurno neće biti suvišno ukoliko svom kalendaru dodate i svojstvo magneta.

Zašto ne biste obeležili kutije za začine na potpuno originalan način, ili se poigrali i na saksijama za cveće upisali imena svojih biljaka? Ili jednostavno ostavili motivacionu poruku za dobro jutro dragoj osobi kojoj kuvate kafu-na šoljici kafe?

Budite maštoviti!

Mogućnosti da izrazite svoju kreativnost ovim bojama, mogu biti ograničene jedino Vašom maštom!