Pretvorite prostoriju u potkrovlju u igraonicu ili pak dečiju spavaću sobu. Ili još bolje, oboje! Par ideja za malo dečije carstvo ispod kosog krova.

Tapete i fototapete za dečije sobe

Od beba do tinejdžera, svako dete ima pravo da ispolji svoju individualnost. Ogroman izbor najrazličitijih dezena za svakog. Od mame koja priprema sobu za svoju bebu, preko prosečnog trogodišnjeg deteta zanesenog Disney junacima, do buntovnog adolescenta.

Za decu je veoma bitno da nauče da komuniciraju jezikom boja i na taj način je potrebno urediti prostor u kom borave. Tapete i fototapete vam mogu pomoći da osvežite atmosferu u omiljenim prostorijama i postignete potpuno novi doživljaj prostora.

Malo dete, koje otkriva svet, u samo jednom uglu sobe može da stvori čitav svemir u svojoj mašti. Dok istražuje taj svoj svemir, putujući u u svom svemirskom brodu, uzima flomaster (hipersonični modulator) i počinje da crta po zidu (modulira hipervreme i hiperprostor).

Roditelj ga udara po ruci, uzima mu flomaster i uči ga važnoj životnoj lekciji – da hipersvemir ne postoji, da po zidovima ne sme da se crta, da je krečenje skupo i štošta još iz sveta odraslih…

Brojne studije su pokazale da deca koja crtaju po zidovima svog sveta (kuće, stana), razvijaju nesputanu kreativnost, odnosno odrastu s jednom dimenzijom svesti više od onih čija je kreativnost sputana u tom periodu detinjstva.

Nažalost, većini mališana kreativnost je sputana iz praktičnih razloga iz sveta odraslih, koji su takođe realni, kao što je krečenje kuće. Reklo bi se da su svet odraslih i svet dečije nesputane mašte u nepomirljivom sukobu, ali, ipak može da se nađe kompromisno rešenje.

U slučaju crtanja po zidovima, to rešenje ja već izmišljeno,  BOJE ZA ŠKOLSKE TABLE  i  PIŠI-BRIŠI BOJE ZA ZIDOVE!

Boje za školske table

Boja za školske table se nanosi na zidove po kojima potom možete pisati kredama, te ih lako obrisati sa površine vodom i sapunicom. Nema potrebe da ograničite tablu na samo jedan deo zida!

Možete da ispoljite svoju kreativnost i da boju za školske table koristite i na frižideru ili vratima ormara, gornjoj ploči stola, pa čak i sa unutrašnje strane vrata. Možete dati novu namenu starim predmetima poput globusa, ogledala, ramova za fotografije i ormarića.

Ovu boju možete nanositi i na druge površine kao što su drvo, cigla, gips, beton, staklo, neglazirana keramika, lesonit i dobićete površinu sa karakteristikama školske table. Osim standardnih, crne mat i zelene boje, boju za školske table možete dobiti i u bilo kojoj drugoj boji koju izaberete iz ton karte u prodavnici.

PIŠI – BRIŠI boja

Piši-briši boja Sketchpaint  –  pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu sa karakteristikama piši-briši table.Po površini na koju je koji je apliciran SketchPaint se može pisati / crtati markerima za belu tablu i potom i lako obrisati. Na taj način je moguće napraviti velike prostore za pisanje i crtanje , čak i cele zidove.  Jedan sloj je obično sasvim dovoljan za dobar rezultat. Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo magnetnu boju.

Piši-briši boja je raspoloživa kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji. Bez mirisa je i bez štetnih materija.

MAGNETNA boja

Magnetna boja MagnetPaint pretvara svaki zid u ‘magnetnu’ površinu za magnete ! To nudi širok spektar neverovatnih mogućnosti za upotrebu magneta na gotovo svakoj površini. MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu. MagnetPaint je tamno siva lateks boja na vodenoj bazi sa nerđajućim česticama gvožđa. Sigurna je za upotrebu u svakoj prostoriji.

Nakon nanošenja najmanje tri sloja, MagnetPaint se može prebojiti bilo kojim konvencionalnim tipom boje za zidove na vodenoj bazi. NaMagnetPaint površini se može koristiti bilo koja vrsta magneta, od magneta za frižider , magnetne folije, magnetne trake i MagPaint dečijih magnet setova. Magnetska snaga će zavisiti od broja nanetih slojeva i veličine i čvrstoće korišćenih magneta.

Uz magnetnu boju MagnetPaint i piši – briši boju SketchPaint u ponudi je i veliki asortiman odgovarajućih izuzetno jakih ( neodimijumskih ) magneta u raznim oblicima , kao i markeri za pisanje po piši – briši površinama i sredstva za njihovo održavanje – čišćenje…

Boja koja SJAJI U MRAKU

GLOWPAINT fosforescentna boja sjaji u mraku kompanije Magpaint, za unutrašnju upotrebu, akril, na bazi vode, netoksična.

Može se sasvim lako naneti, valjkom ili četkom, u četiri sloja, za stvaranje različitih oblika, crteža ili površina koji će tokom dana apsorbovati svetlost, a noću je emitovati – sjajiti.

Fosforescentna boja GLOWPAINT može se „napuniti” svetlošću za otprilike 40 sekundi, pod direktnom sunčevom svetlošću i za približno 30 minuta u slučaju prirodne ili veštačke svetlosti. Boja će svetliti u mraku do 24 sata, sve dok se čestice fosfora u potpunosti ne isprazne.

U prvih 15 minuta intenzitet svetlosti je najjači. Završna boja je mat, blago neprozirna, žuta.

TAPETE koje SJAJE U MRAKU

Novo, uzbudljivo i inovativno. Tapete koje sjaje u mraku!

Prikazujući noćno nebo blistavih zvezda tapeta oživljava jednim pritiskom prsta, gašenjem svetlosti u sobi.

Puni se tokom dana prirodnom svetlošću kako bi 30 minuta po gašenju  svetla blago sjajila i polako bledela i omogućila mališanima da lagano urone u carstvo snova.