Visoke temperature u februaru su nas sve prijatno iznenadile, ali i podsetile da je našim domovima potrebno osveženje.

Želite da svom potkrovlju priredite malo prolećno spremanje, a nemate ideju šta bi vaš kutak moglo da učini toplijim i prijatnijim?

Predlažemo vam jednostavno rešenje koje će osvežiti Vaše zidove, za šta će vam biti potreban Knauf proizvod Thermowhite.

Ovaj proizvod je pre svega namenjen za lepljenje i armiranje ploča od stiropora. Karakteriše ga bela boja i izuzetno dugo otvoreno vreme za rad. Granulacija Thermowhite-a veoma podseća na granulaciju materijala koji se koriste za izradu dekorativne tehnike „Travertino Romano“.

Upravo zbog toga, ovaj proizvod se može koristiti i u unutrašnjim dekoracijama. Veliko otvoreno vreme omogućava čak i amaterima da uz nekoliko pravih saveta izrade adekvatnu dekoraciju u svom potkrovlju.

Pre izrade dekorativne tehnike važno je adekvatno pripremiti površinu. Priprema podrazumeva uklanjanje nečistoća, slabo vezanih delova, stare boje, i po potrebi kompletno pranje površine. Pošto se pripremljena površina osuši, neophodno je naneti odgovarajuću impregnaciju. Preporučujemo Vam Knauf Grund, podlogu koja će dodatno učvrstiti površinu i omogućiti bolju vezu između Thermowhite-a i obrađivane površine.

U narednim objavama očekujte detaljno, korak po korak uputstvo za pravilnu izradu dekorativne tehnike upotrebom Knauf materijala Thermowhite.