Čim budete pogledali fotografije ovog potkrovlja, poželećete da živite u njemu, makar nekoliko dana. Videćete, prava bajka u realnosti!
Spojler: Idealan je za jednu osobu, tako da ni u mašti ne pozivajte nikoga da vam se pridruži 😊

Pored toga što se ne može pohvaliti kapacitetom smeštaja više osoba, ni rešenja za skladištenje mu nisu jača strana. Doduše, taj nedostatak bi se mogao rešiti, i to za male novce i kratko vreme.

I, što se tiče nedostataka, to bi, otprilike, bilo to! Ostalo su sve same prednosti. Prva među njima je svetlost. Potkrovlje ima ukupno 7 prozora, što standardnih, što krovnih, pa ga automatski možemo svrstati u pravu svetlosnu banju (ako tako nešto uopšte postoji).

I kao da to nije dovoljno, izabrana su balkonska vrata od stakla koja vode na mali, ali izuzetno lep balkon, koji gleda na krovove okolnih zgrada. Iako nije preterano prostran, sasvim je dovoljan za opuštanje uz kafu ili čašu omiljenog pića.

Što se tiče dekoracije, pogađate da je poktrovlje opremljeno u skandinavskom stilu. Doduše, u pitanju je ova moderna verzija skandi stila, malo, ali sasvim dovoljno udaljena od prvobitne te je nameštaj lak i ne opterećuje prostor, boje zidova i nameštaja su diskretne i neutralne, a svaki komad je, pored lepote koju nudi, i funkcionalan. (Pisali smo vam o ovom stilu. On je potkrovljima i blizak i drag, pa je zato važno da znate da postoji nemalo varijacija na temu skandi stila te da i vi pažljivo birate svoj.)

Sve u svemu, mi bismo ovom potkrovlju dali čistu desetku i isto toliko dana bismo proveli u njemu, ali to smo već rekli 😊

Kako se vama čini? Postoji li neki detalj ili neka krupna stvar u ovom potkrovlju koji biste mogli da unesete u svoj dom pod krovom? Pišite nam u komentarima, uvek im se radujemo 😊

Izvor: Delikatissen