Prostran, funkcionalan, svetao i… pomalo ekscentričan! Eto, tako bismo mi, ukratko i s  nekoliko preciznih reči, opisali ovaj moderni stan, koji se nalazi u Budimpešti. Još bismo dodali da je ovakav prostor san i fantazija mnogih od nas, ali da je u pitanju san koji u stvarnosti izgleda još primamljivije.

Stan se nalazi, što vas naravno ne čudi, u potkrovlju 😉
Zato vam ga danas i predstavljamo. Inače, nedavno je u potpunosti renoviran, tako da sada ima veliki dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom i dve spavaće sobe sa posebnim kupatilom.

Kod ovog potkrovlja, površine110 metara kvadratnih, ne znamo da li vrhunac predstavlja vertikalni vrt u dnevnom boravku, terasa iznad Dunava koja otkriva neverovatan pogled na prekrasnu zgradu mađarskog Parlamenta, ili savršena kombinacija boja i oblika koji se nepogrešivo uklapaju i dopunjuju. Zato što smo mi neodlučni, pozivamo vas da pogledate kako ovo potkrovlje izgleda i da ga ocenite sami 🙂

Na skali od 1 do 10, mi ovom potkrovlju dajemo čistu stotku! Ma, šta stotoku, hiljadu poena! A, vi? Kako biste vi ocenili ovo potkrovlje? Pišite nam u komentarima!