Balkonski prozor, krovni prozor, terasa… Zaista postoji puno rešenja ukoliko želite da otvorite svoje potkrovlje ka spoljašnjem svetu i uživate u pogledu s visine.

Želite da uredite stari tavan i dobijete dodatni prostor pod krovom? Odlična ideja! Kako bi na najbolji mogući način iskoristili ovakav prostor razmišljajte o rešenjima koja vam mogu obezbediti uživanje u pogledu iz potkovlja.

Pokazaćemo vam neka od naših omiljenih…

Prozor koji se pretvara u balkon

Zamislite pogled koji pruža pogled od 180 ° iz vašeg pokrovlja! I to je moguće zahvaljujući krovnim prozorima koji se pretvaraju u balkon.

VELUX Cabrio je pravo rešenje za sve one koji sanjaju o balkonu i kada žive pod kosim krovom. Gornji deo prozora se otvara na gore, donji se pretvara u mali balkon i u 2 poteza se vaša percepcija čitavog prostora značajno menja.

Prostor izgleda prostranije i u potpunosti unosi pogled i osećaj boravka napolju u vaše potkrovlje.

Kombinacija krovnih prozora sa vertikalnim elementima

Kombinujte vaš krovni prozor sa vertikalnim elementom  da biste maksimalno iskoristili jedinstvene mogućnosti koje vam pruža život pod kosim krovom.

Vertikalni elementi su idealni za potkrovlja koja imaju visok parapetni zid i omogućavaju vam da uživate u mnogo više dnevne svetlosti i pogledu.

VELUX kombi rešenja – još više prirodnog svetla za vaš dom

Želite zaista jedinstveno rešenje?

Svoju kombinaciju koja maksimalno otvara potkrovlje ka spoljašnjem svetu i koja daje originalni pečat vašem potkrovlju? VELUX kombinacije vas neće razočarati. Mogućnosti kombinovanja su velike, bilo da se radi o kosim ili vertiklanim elementima.

Dnevna soba koja je ujedno i pozornica za panoramski pogled na okolinu? Bilo da volite da se osamite ili da uživate zajedno sa svojim gostima – ovakav prostor vas neće razočarati.

Krovne kućice

Treba vam dodatnog korisnog prostora u potkrovlju? Tradicionalna krovna badža ne pruža dovoljno svetlosti i stvara utisak tunela koji iz sobe vodi ka prozoru.

VELUX krovna kućica je inovativna alternativa tradicionalnim badžama – izdiže krovne prozore izvan ravni krova, povećava koristan prostor i omogućava svetlu i prijatnu atmosferu.

Najveći deo svog vremena provodimo u zatvorenim prostorima koji često nemaju dovoljno svetlosti i naročito svežeg vazduha. Čak i ako živite u gradu, vazduh u stanu ili kući može biti višestruko zagađeniji od onog spolja.

Zato, koje god rešenje da odaberete neka vam pruži dovoljno dnevne svetlosti i svežeg vazduha – biće to dobro ulaganje u vaše zdravlje i komfor.

Želite besplatnu konsultaciju kako da odaberete pravo rešenje? Na klik smo od vas!