Kako bismo vam pomogli da vizualizujete svoj novi prostor u potkrovlju: dnevnu, spavaću ili dečju sobu, sastavili smo par neobaveznih  ideja za uređenje sobe u potkrovlju raznih oblika, veličina i stilova. Pre nego što počnete, predlažemo da pogledate ove ideje za sobu u potkrovlju.

Ogroman izbor dekorativnih fototapeta i tapeta vam dopušta da zaista pustite mašti na volju.

Sve fototapete i tapete vešt majstor može lagano iseći i prilagoditi i aplikaciji na zidove pod kosim kovovima.

Komar fototapeta Vicolo >

Topla , sunčana i slikovita mediteranska ulica. Okupana zlatnom svetlošću i obložena bujnom vinovom lozom i cvećem. Velika površina krovnih prozora omogućava da svetlost stigne do svakog ugla sobe.

Komar fototapeta Skyline >

Dajte svom domu osećaj urbanog potkrovlja pomoću fototapete Komar Skyline .

Velegradska svetla u sumrak.

Graham & Brown tapeta Funky Frames >

Jedna od najpoznatijih i najprodavanijih Graham & Brown tapeta. Verovatno baš zato što vam omogućava da zaista ispoljite kreativnost , da zalepite omiljene fotografije, razglednice, dečije umetničke radove ili bilo šta što zaista volite u okvire – ramove na tapeti i napravite svoju malu porodičnu galeriju u potkrovlju.

Graham & Brown tapeta Eclectic Paintable >

Ovaj dizajn zidne tapete sigurno će ostaviti snažan utisak na zidovima vašeg potkrovlja zbog njegove snažne vizuelne prisutnosti i teksture. Beli efekat sa teksturom cigle, pogodan za različite prostorije i stilove dizajna. Ova tapeta je iz “Paintable “ kolekcije tapeta –  dakle tapeta  koje se mogu i obojiti – okrečiti  što im može pružiti i dodatnu dimenziju.

Graham & Brown zidni mural Library >

Graham & Brown zidni mural  “ Library “ predstavlja moderan stilski koncept klasičnog enterijera.

Jednostavna bela paleta boja i detaljna svetlosna senka. U kombinaciji sa svetlim nameštajem pruža elegantan i otmen utisak.

Komar fototapeta „Vernazza“ >

Unesite dah Mediterana u svoje potkrovlje.

Kada sunce zalazi preko Cinque Terre ( “Pet zemalja” – naziv za pet naselja u ligurskom priobalju Italije ) uroni pejzaž u slikovito svetlo, osvetljavajući šarene fasade kuća u Vernazzi.