Sigurni smo da ne treba da naglašavamo koliko volimo potkrovlja, svi mi koji smo okupljeni oko portala Moje Potkrovlje.
Zato, između ostalog, jedni s drugima i razmenjujemo savete- od izolacije, preko ugradnje prozora, do boja zidova i stolarije -ideje kako da iskoristite maksimalno prostor,  kako da date pečat svom potkrovlju, kao i neobičnosti raznih potkrovlja.
Danas delimo sa vama fotografije jednog potkrovlja koje nas je šarmiralo, a pomalo i odvelo u neke svetove gde ima malo više igre i muzike.

Danas vas vodimo u potkrovlje koje je dizajnirala dizajnerka enterijera Elena V Nedelcu kao projekat takmičenja za najbolje uređeno potkrovlje. Sve je počelo od slike koju je Elena pronašla na internetu i nastavilo se sa Eleninom idejom i konceptom da balerina živi u ovom svetlom potkrovlju.

Iako možda nije savršena inspiracija za sve nas, projekat je osvojio drugo mesto na konkursu i ovde možete videti svaki korak njegovog nastanka.

Naravno, ovakvo potkrovlje nije ni želja ni ambicija velike većine među nama. Uostalom, čak i ako neko želi da živi pod ovolikim svetlosnim krovovima (pod uslovom da je izolacija besprekorna), u enterijeru koji podseća na garderobu pozorišta, da li iko, u ovakvom prostoru, uopšte ima apetita? 😊

Šalu na stranu, svesni smo da ovaj stan nije najpraktičnija opcija „običnim ljudima“, ali pošto svi mi, potkrovljeljupci, često govorimo o tome kako su potkrovlja idealan prostor za život ljudi s neobičnim potrebama i životnim stilom, odlučili smo da podelimo sa vama i ovaj neobičan primer.

Ako ništa drugo, biće i vama zabavan. A, ako poželite da vizuelnom utisku dodate i auditivni, šaljemo vam link koji će vam u tome pomoći: https://youtu.be/xtLoaMfinbU

Uživajte!

Izvor fotografija: Jurnal de Design Interior