Kupili ste ili nasledili kuću koja je stara i nekoliko decenija? Ima nešto posebno i šarmantno u tim kućama. Istorija, tradicija i kvalitet gradnje je nešto što je sigurno karakteristično za ovakve kuće. Nekada su se objekti gradili da traju generacijama. Vodilo se računa o svakom detalju, zidovi su bili odgovarajuće debljine a prostorije su bile dovoljno velike da porodica, ili više njih, uživaju u svakom momentu.

Sjajno je što će i vaša porodica moći da provodi lepe trenutke u toj kući.

Ali, kako da od te kuće napravite dom? Najveće uživanje (posebno ženskoj populaciji) sigurno jeste uređenje enterijera i okućnice. Sitni detalji, nameštaj, boja zidova, i ostali vizuelni elementi zaista daju poseban lični pečat svakom objektu.

Ipak, ne smemo zaboraviti da, pre bilo kakvog uređenja doma, pre svega morate obratiti pažnju na samu funkcionalnost objekta. Često dotrajalost materijala može izazvati probleme u svakodnevnici i pokvariti sveobuhvatni utisak i uživanje u životu.

Kako bi se zaštitilo sve što se nalazi u samoj kući prvo morate krenuti od proveravanja kvaliteta samog krova. Znate kako kažu, krov glavu čuva. Ukoliko se potrudite oko uređenja enterijera, ne bi bilo baš prijatno da vam sve propadne ukoliko prilikom prvih obilnijih padavina krov prokisne i poplavi vam prostorije. Ta šteta može biti mnogo veća od same preventivne sanacije krova!

Zato, pre nego se bacite na fine detalje i odabir nameštaja, pozovite neko stručno lice koje će uraditi reviziju krova na vašem novom domu. Pretežno je na starijim objektima krov već dotrajao, nije funkcionalan a ni vizuelno privlačan. Potrebno je uraditi proveru drvene građe, ventilacije kao i samog crepa. Ukoliko se zaista pokaže da krov nije „sposoban“ da vrši svoju primarnu dužnost, ne razmišljajte ni trenutka o sanaciji.

Da, ta informacija vam sigurno neće pasti lako, poznato je da je renoviranje često skupa stavka i oduzima puno vremena. Takođe toliko je široka paleta proizvoda i dodataka za renoviranje krova da, vrlo često, ljudi ne mogu da procene šta je najbolji izbor za njih.

Upravo zbog toga je tu Wienerberger sa svojim Tondach krovnim sistemima! Savršen izbor za renoviranje krova jer nudi niz pogodnosti za sve one koji su se odlučili na jedan ovakav poduhvat.

Renoviranje više neće biti problematično niti dugotrajno. Predstavljamo vam glineni crep Constant Plus. Sem što je napravljen od visokokvalitetnih prirodnih materijala u prirodnom procesu proizvodnje, ovaj glineni crep je ekonomičan, povoljan i vizuelno lep. U predivnoj prirodnoj boji gline, uz keramičke sistemske elemente u identičnoj boji, vaš krov može biti i kvalitetan i lep. Tradicionalne linije crepa Constant Plus oduševljavaju mnoge investitore već godinama unazad.

Da li ste znali da ovaj crep, zbog mogućnosti kliznog letvisanja, može da bude odlično rešenje za renoviranje. Uz to, potrebno je samo 12 komada za pokrivanje jednog kvadratnog metra krova, te zbog toga upotreba ovog modela ubrzava sam proces renoviranja. Njegova optimalna težina neće predstavljati problem i preveliko opterećenje na drvenu konstrukciju krova.

Široka paleta keramičke i nekeramičke sistemske opreme obezbediće da vaš krov ostvari potpunu funkcionalnost i trajnost. Zar ne bi bilo lepo da i vaša deca naslede dom sa kvalitetnim i trajnim krovom nad glavom?!

Još ako na sve to dodamo i besplatnu tehničku podršku iz kompanije Wienerberger, dolazimo do toga da će renoviranje krova proći bez velikog pritiska.

Ne smemo zaboraviti ni fantastičnu pisanu Tondach garanciju koja će vašoj porodici doneti 33 godine mirnog života, bar kada je crep u pitanju.

Nakon svih potrebnih koraka i završavanja poslova oko renoviranja krova, možete se mirno i bez brige posvetiti daljem uređenju budućeg toplog doma! Izbor nameštaja ili boje za zidove dolazi kao šlag na tortu.