Ovo potkrovlje, površine 87 metara kvadratnih, nalazi se na petom spratu zgrade koja je sagrađena 1882. godine.

Budući da ima prelep balkon koji ga čini posebnim, a i koji mu, zajedno sa krovnim prozorima, omogućuje pristup svetlosti, možemo reći da je glavni kriterijum bajkovitosti već zadovoljen. Ostali faktori su, naravno, ovom utisku doprineli.

Na prvom mestu, rustična (ili kako je neki zovu rustikalna) moderna dekoracija, čija jednostavnost definiše svaku prostoriju, a zatim je ovaj utisak pojačan kroz igru boja i veoma smišljenu distribuciju svih elemenata uređenja, tako da nijedna kosina nije ostala neiskorišćena i nezapažena.

Drveni pod ovog potkrovlja upotpunjuje efekat koji izaziva rustični stil, a starinski nameštaj ovaj prostor pod krovom čini šarmantnim i ugodnim mestom za boravak. Soba je sva u belom, počev od ugaonog kamina, preko zidova do nameštaja. Bronzani akcenti unose suptilan kontrast u prostor.

Kuhinja je dovoljno prostrana da sadrži trpezarijski prostor, a sam izgled ove zone je podseća na skandinavski stil koji pogoduje ovom  modernom i šarmantnom potkrovlju.

Kupatilo je svetlo i jednostavno, a u skladu sa kosinom u njemu, kada je postavljena na najlogičnije mesto.


Što se balkona tiče, mi bismo ga nazvali besprekornim. Velika površina, predivan prostor, idealan prostor za zabavu na otvorenom ili za boemske večeri s pogledom na okolne zgrade i na grad.

Da li vam se sviđa? Podelite utiske s nama u komentarima!

Izvor: Atico Con El Encanto Rustico y Un Amplio Balcon