S

ve više smo okrenuti provođenju slobodnog vremena napolju. Čak i onda kada smo kod kuće, gledamo da vreme za ispijanje kafe, hladnih napitaka ili čaj i doručak, provedemo na terasi ili pored otvorenog prozora. Dovoljan je i bar i panoramski pogled na okolinu, pa da se odmah osetimo bolje.

Pojedini stanovi u potkrovlju, nažalost, nemaju tehničkih mogućnosti za ugradnjom terase.

Da li vašem potkrovlju nedostaje dnevna svetlost i panoramski pogled?

VELUX je kreirao rešenje koje će svakome prostoru u potkrovlju pružiti novu dimenziju. Dovoljno je da samo otvorite gonji element na gore, a donji ka spolja i zakoračite na vaš krovni balkon, koji vam pruža najbolji mogući pogled. Otvaranje donjeg dela, automatski podiže integrisanu ogradu koja će vam pružiti neophodnu sigurnost.

VELUX CABRIO® balkon vam omogućuje da uživate u prirodnoj svetlosti i sjajnom pogledu dok se istovremeno spoljašnji prostor preliva u vaš enterijer. Prozor se otvara ka spolja na gornjim šarkama dajući vam više prostora za glavu i prelep panoramski pogled.

VELUX CABRIO® balkon otvara se za nekoliko sekundi i vašem potkrovlju obezbeđuje mesto pod suncem. Inovativni balkon vašem domu dodaje vazduh, svetlost i sjajan pogled. Za dodatnu praktičnost, VELUX CABRIO® balkon se uklapa u ravan krova kada se zatvori.

Prozor ili vrata – izbor je vaš?

U slučaju da vase potkrovlje ima terasu, VELUX je kreirao rešenje koje uključuje krovne prozore sa donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element sa bočnim vešanjem i tri fiksna, fasadna elementa. Dok gornji krovni prozori obezbeđuju prostran pogled na okruženje, vertikalni donji elementi omogućavaju izlaz na krovnu terasu.

VELUX krovna terasa se potpuno otvara da biste mogli da uživate u dodatom prostoru i svetlosti koje donosi krovna terasa. Krovna terasa vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj neiskorišćeni krovni prostor bez narušavanja veličine vašeg životnog prostora. Ovo sjajno rešenje nudi direktan izlaz u spoljni prostor u sopstvenom stilu.

Koje god rešenje da odaberete, nećete pogrešiti jer oba mogu drastično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Takođe, svako rešenje možete dopuniti i odgovarajućim VELUX roletnama, jer one nude efikasnu zaštitu od sunca i toplote koja zadovoljava sve potrebe.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate VELUX kancelariju svakog radnog dana od 08:00 do 16:30h na broj telefona
011 2057 500
ili
putem kontakt forme.