VELUX je lansirao novu kolekciju roletni u kolekciji boja koje vam omogućavaju da unesete mir i spokoj prirode direktno u svoj dom. Napravljene prvenstveno od recikliranih materijala, njihov ugljenični otisak je upola manji od ostalih kolekcija, što ih svakako čini prirodnijim.

Dizajnirani za maksimalnu kontrolu svetlosti, savršeno pristajanje i dugotrajne performanse, oni su prirodan izbor da na najbolji način iskoristite svoje VELUX krovne prozore.

Osećajte se prirodnije u sopstvenom domu

Nova Nature kolekcija rolo zavesa dolazi u nizu boja koje vam omogućavaju da unesete mir i spokoj prirode direktno u svoj dom.

Možete izabrati opcije za potpuno zamračenje ili providne koje možete izabrati, kao i nizom od osam jedinstvenih mirnih i mekih boja, pomoći će vam da stvorite raspoloženje koje želite uz roletne inspirisane prirodom.

Prirodan izbor

Dizajnirani za maksimalnu kontrolu svetlosti, savršeno pristajanje, jednostavnu ugradnju i dugotrajne performanse, oni su prirodan izbor za izvlačenje maksimuma iz vaših VELUX krovnih prozora.

Prirodniji dizajn

Imaju sertifikat MADE IN GREEN od strane OEKO-TEKS® i prvenstveno su napravljeni od recikliranih materijala – što čini da njihov ugljenični otisak bude duplo manji u poređenju sa drugim kolekcijama – što na kraju daje prirodnijim dizajn vašem domu.

Da saznate više o Nature Collection posetite www.velux.rs

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate VELUX kancelariju svakog radnog dana od 08:00 do 16:30h na broj telefona
011 2057 500
ili
putem kontakt forme.