Smart wall paint je jako dobar način da učinite bilo koju površinu svog potkrovljamultifunkcionalnom.

Izaberite belu ili transparentnu boju da pretvorite parče zida, kosinu, ili možda celu prostoriju u jedinstvenu površinu za pisanje i brisanje. Mogućnosti su neograničene. Atraktivnost enterijera koju ćete postići ovom bojom svojstvena je samo Smart Wall Paint-u.

Svaka glatka površina koja se jednom premaže bojom Smart Wall Paint, britanskog proizvođača Smarter Surfaces, pretvara se u funkcionalnu podlogu po kojoj može da se piše i briše.

Po njoj se lako može pisati markerima i još lakše sve to obrisati, pa sve iz početka ako želite. Kao što joj i ime kaže, učiniće vaš zid pametnim.

Vrste Smart Wall-a

Smart Wall Paint: bela

Boja koja će svaku površinu koja se premaže učiniti belom tablom za pisanje.

Dovoljan je jedan premaz preko površine pripremljene prajmerom i zid se pretvara u belu tablu za pisanje.

Smart Wall Paint: transparentna

Transparentna verzija boje Smart Wall Paint.

Koju god boju ili dekoraciju izabrali za enterijer, možete je premazati providnom Smart Wall bojom i zadržaćete izgled zida, čineći ga pritom i funkcionalnom tablom za pisanje.

Ona se jednostavno premazuje preko već postojeće boje na zidu.

Smart Wall magnetni prajmer

Na jedan ili više zidova u svom potkrovlju nanesite Smart Magnetic prajmer, sačekajte četiri sata, preko toga nanesite boju koju želite i dobićete jedinstvenu površinu na koju ćete moći da postavljate magnete.

Ukoliko želite da svoju piši-briši površinu učinite još zanimljivijom i funkcionalnijom, ili jednostavno više nemate mesta na frižideru za magnete s putovanja, ovaj prajmer je idealno rešenje za vas.

Proizvod je dostupan u vidu Smart Magnetic prajmera i u vidu Smart Magnetic tapeta za zid.

Zid kao projektor

Specijalna boja Smart Projector Paint na jednostavan način će premazanu površinu učiniti prostorom za prikazivanje snimaka s projektora.

Boja je napravljena tako da podjednako bude funkcionalna i za interaktivne i za standardne projektore.

Kada se ne koristi, ovaj premaz se i ne primećuje, tako da ne narušava izgled enterijera, a smatra se efektnom i štedljivom zamenom za projektorska platna.

Ako je vaše potkrovlje pretvoreno u vaš lični radni prostor…

Ova inventivna boja proglašena je za najbolju boju za poslovni prostor u 2014. godini i osvojila je European Office Products Award.

Zbog toga i ne čudi podatak da Smart Wall Paint već uveliko koriste u kompanijama Google, Twitter, Microsoft, Coca-Cola, Vodafone, Tesco, Marks&Spencer, kao i u brojnim obrazovnim ustanovama.

Kreirajte površinu za pisanje na zidu, prefarbajte ceo jedan zid ili manji kutak učinite tablom za kreativno izražavanje. Možete da obojite i velike prostorije, otvorene prostore i učinite ih mestom na kojem se dele misli, motivacione poruke ili planovi za buduće projekte.

Sada svi mogu da budu uključeni i da zajedničkim idejama dođu do najboljeg rešenja. To se najčešće neće desiti iz prve, ali zato ova boja i jeste pametna.

Po njoj može da se piše i da se briše, a da se njen kvalitet i izgled ne naruše!

Gde kupiti?