• Smart wall paint

    Piši-briši boja za vaše potkrovlje!

Smart wall paint je jako dobar način da učinite bilo koju površinu svog potkrovlja multifunkcionalnom.

Izaberite belu ili transparentnu boju da pretvorite parče zida, kosinu, ili možda celu prostoriju u jedinstvenu površinu za pisanje i brisanje. Mogućnosti su neograničene. Atraktivnost enterijera koju ćete postići ovom bojom svojstvena je samo Smart Wall Paint-u.

Svaka glatka površina koja se jednom premaže bojom Smart Wall Paint, britanskog proizvođača Smarter Surfaces, pretvara se u funkcionalnu podlogu po kojoj može da se piše i briše.

Po njoj se lako može pisati markerima i još lakše sve to obrisati, pa sve iz početka ako želite. Kao što joj i ime kaže, učiniće vaš zid pametnim.

Vrste Smart Wall-a

Smart Wall Paint: bela

Boja koja će svaku površinu koja se premaže učiniti belom tablom za pisanje.

Dovoljan je jedan premaz preko površine pripremljene prajmerom i zid se pretvara u belu tablu za pisanje.

Smart Wall Paint: transparentna

Transparentna verzija boje Smart Wall Paint.

Koju god boju ili dekoraciju izabrali za enterijer, možete je premazati providnom Smart Wall bojom i zadržaćete izgled zida, čineći ga pritom i funkcionalnom tablom za pisanje.

  • Ona se jednostavno premazuje preko već postojeće boje na zidu.

Smart Wall magnetni prajmer

Na jedan ili više zidova u svom potkrovlju nanesite Smart Magnetic prajmer, sačekajte četiri sata, preko toga nanesite boju koju želite i dobićete jedinstvenu površinu na koju ćete moći da postavljate magnete.

Ukoliko želite da svoju piši-briši površinu učinite još zanimljivijom i funkcionalnijom, ili jednostavno više nemate mesta na frižideru za magnete s putovanja, ovaj prajmer je idealno rešenje za vas.

Proizvod je dostupan u vidu Smart Magnetic prajmera i u vidu Smart Magnetic tapeta za zid.

Zid kao projektor

Specijalna boja Smart Projector Paint na jednostavan način će premazanu površinu učiniti prostorom za prikazivanje snimaka s projektora.

Boja je napravljena tako da podjednako bude funkcionalna i za interaktivne i za standardne projektore.

Kada se ne koristi, ovaj premaz se i ne primećuje, tako da ne narušava izgled enterijera, a smatra se efektnom i štedljivom zamenom za projektorska platna.

Ako je vaše potkrovlje pretvoreno
u vaš lični radni prostor…

Ova inventivna boja proglašena je za najbolju boju za poslovni prostor u 2014. godini i osvojila je European Office Products Award.

Zbog toga i ne čudi podatak da Smart Wall Paint već uveliko koriste u kompanijama Google, Twitter, Microsoft, Coca-Cola, Vodafone, Tesco, Marks&Spencer, kao i u brojnim obrazovnim ustanovama.

Kreirajte površinu za pisanje na zidu, prefarbajte ceo jedan zid ili manji kutak učinite tablom za kreativno izražavanje. Možete da obojite i velike prostorije, otvorene prostore i učinite ih mestom na kojem se dele misli, motivacione poruke ili planovi za buduće projekte.

Sada svi mogu da budu uključeni i da zajedničkim idejama dođu do najboljeg rešenja. To se najčešće neće desiti iz prve, ali zato ova boja i jeste pametna.

Po njoj može da se piše i da se briše, a da se njen kvalitet i izgled ne naruše!

Gde kupiti?

Pogledajte i ostale savete za vaše potkrovlje

IZOLACIJA

PROZORI

GIPS

BOJE I TAPETE

Želite da od svog tavana napravite udobni dnevni boravak?

ili

© Copyright - Moje potkrovlje 2018