Da li se i vama, kao i nama, desilo da vidite fantastično uređeno potkrovlje i da istog trena poželite da napravite izmene u svom domu pod krovom?
Ako jeste, onda će vas ovaj primer svetlog potkrovlja oduševiti i probudiće vam maštu. A mi  bismo želeli da vas zamolimo da prvo uradite brzu vežbu: zamislite ovu veliku prostoriju u sklopu sa otvorenom kuhinjom i zamislite čitav prostor potpuno prazan, bez nameštaja, bez lampica i bez ikakvih ukrasa.

Imamo osaćej da, u jednom trenutku, mnogo pre nego što je izvršena reforma, stakleni zid nije bio ovakav, već da je na njegovom mestu bio običan zid od cigle. Vizija koju je imao dizajner enterijera – kojom je želeo da sprovede u delo ideju o dobro raspoređenom prostoru, kojom je želeo da iskoristi maksimum prirodnog svetla i njegov talenat da kombinuje boje, teksture i nameštaj i dekorativne elemente – sprovedena je u delo na majstorski način.

Takođe, primetite kako je problem nedostatka skladištenja rešen zahvaljujući ormarima napravljenim po meri koji se nalaze iza sofe, koje skoro da ne možete da uočite na prvi pogled – eto, toliko je diskretna završna obrada!


Poseban osvrt pravimo na zid obložen tapetom cvetnih motiva, koji daje životnost prostoru, a i jedan moderni štih jer su floralne tapete i dalje u modi.

Ukratko, konačni rezultat je prelepo osmišljen enterijer pod suncem. Što se nas tiče, ovom potkrovlju fali samo terasa, ali verujemo da se i bez nje može preživeti. Šta vi kažete?

Izvor: Delikatissen