Da li ste spremni za bliski susret sa veselim bojama? Ako jeste, ovo je pravo mesto za vas! Danas idemo u jedano potkrovlje, divan jedinstveni dom koji je šarmantno iskombinovanih boja, ali i dekorativnih rešenja koja vam se, sasvim smo sigurni, mogu učiniti dobrom idejom za vaš dom u potkrovlju.

Ovaj stan u potkrovlju se nalazi u staroj, istorijskoj zgradi koja datira iz 1889. godine i nalazi se na poslednjim spratovima tako da ima kose plafone što je već samo po sebi lepota. Da stvari budu još bolje, u ovom potkrovlju-loftu (zovite ga kako hoćete) ima mnogo izloženih drvenih greda.

Sama zgrada se nalazi na uglu ulice, što znači da stan ima prozore sa dve strane, što prostorije čini sobe svetlim. Uprkos gredama i kosim plafonima, zahvaljujući visokim plafonima sve prostorije su prozračne i prostrane.

Žuti zid kuhinji donosi sunčanu notu. Veliki trpezarijski sto sa starinskim stolicama pruža dovoljno prostora za večere.

Ceo stan je ukrašen bojama, od svetlo roze kauča do šarenog prugastog zida. A prostori na dva nivoa stvaraju zabavan i dinamičan dom ispunjen karakterom.

Roze, narandžasta i žuta boja su od ovog potkrovlja napravile veseo i razdragan dom. To nam pokazuje da ne samo da ne moramo da se plašimo upotrebe nekoliko boja, već da boje mogu da budu glavna i osnovna dekoracija – prilično bezbedna – pod uslovom da nam se dopadaju i da se slažu, naravno.

Nekoliko stepenica gore vodi do udobnog narandžastog kutka za čitanje, to jest, do, kako se to danas zove, kućne kancelarije, nekada u narodu poznatije kao “radna soba” 😊

Kako vam se dopada ovo potkrovlje? Šta mislite o bojama? Jesu li vam potaman ili su ipak malo više od vaše mere? Pišite nam u komentarima – radujemo im se!

Izvor: Thenordroom