Predstavljanje naših proizvoda na najbolji način, za nas je važan i izazovan posao. Veliki izazov je i pred vama koji svakodnevno ugrađujete Knauf materijale.

U želji da vam pomognemo da odgovorite na te stalne izazove, predstavljamo setove alata za završne radove:

Set špahtli

Tradicionalnog oblika i dizajna, sa gumiranom drškom otpornom na klizanje i sa fleksibilnim sečivom napravljenim od kvalitetnog nerđajućeg čelika.

Set sačinjava sedam špahtli različitih širina, jedan multifunkcionalnii alat i kožna futrola.

Mali set “leptir” gleterica

Za one koji vole moderan i masivan izgled alata ovo su jedinstvene gleterice. Omogućavaju gletovanje većih površina uz smanjen utrošak vremena i snage.

Sečivo je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, izuzetno fleksibilno, sa oborenim ivicama. Nosač sečiva dizajniran je tako da se ne može iskriviti ni pri najvećem pritisku ruke, što garantuje dug vek trajanja. Teleskop sa štelujućim telom obezbeđuje željeni ugao između sečiva i površine, kao i štelovanje dužine u zavisnosti od potrebe.

Set sačinjavaju:

  • kofer izrađen od kvalitetne plastike,
  • četiri gleterice dimenzija: 25cm,35cm,45cm i 60 cm,
  • štelujuća teleskopska drška dimenzije 60-120cm,
  • dve fleksibilne špahtle od 10cm i 15cm.

Veliki set “leptir” gleterica

Nešto veći izbor gleterica nalazi se u velikom koferu obogaćenom sa:

  • šest gleterica dimenzija: 25cm, 35cm, 45cm, 60cm, 80cm, 100cm
  • štelujućim teleskopskim nosačem od 100-200cm

Valjci za nanošenje gleta

Ručno gletovanje je sigurno najzastupljeniji, ali ne i najefikasniji način primene. Međutim i ovaj put ćemo sa zadovoljstvom predstavi inovaciju, a to su upravo valjci za nanošenje glet mase.

Dizajnirani su da obezbede visoku apsorciju i ravnomerno nanošenje materijala, uštedu vremena, povećanje učinkovitosti i kvaliteta gletovanja.

Akumulatorska Led lampa

Kvalitetno gletovanje, brušenje i priprema površine za tankoslojne boje, gotovo da je neizvodljivo bez pomoći bočnog svetla. Upotreba lampi koje imaju integrisan kabl često otežava kretanje prilikom rada, a takođe predstavlja i veliki rizik usled oštećenja kabla. Sve to je moguće izbeći upotrebom akumulatorske led lampe.

Sa brzo punjivom Li-ion baterijom i dugim vekom trajanja, teleskopom sa štelujućim telom i dužinom, ova LED lampa pruža odgovor u najzahtevnijim situacijama.

Nošač šmirgle ugaoni

Šmirglanje je manje omiljeni posao molerima. Ručno šmirglanje ivica i ćoškova je izuzetno zahtevno i iziskuje puno pažnje i vremena.

Korišćenjem ove vrste alata  formiraju se oštre I ravne ivice, što je krajnji cilj.

Dve sunđeraste papučice sa lepljivim brusnim papirom, štelujućim telom i teleskopom obezbeđuju brzu, laku i zaista kvalitetnu obradu uglova od 90°.

Nošač šmirgle ravni

Namenjen je za šmirglanje zidnih i plafonskih površina uz upotrebu lepljivog brusnog papira.

Prednosti su: lakoća montiranja šmirgle, mogućnost priključka usisivača, itd.

Pored ovih osobina držač je moguće izvući do 2m, pa je na taj način moguće šmirglanje plafonskih površina sa zemlje i to bez upotrebe merdevina.

Posuda (Hopper) i roler za ivične lajsne

Unikatna posuda sa žljebom i češljevima koja olakšava postavljanje ivičnih lajsni , kako spoljašnjih tako i unutrašnjih.

Posuda je napravljena od visokokvalitetne plastike i nerđajućeg čelika. Izuzetno se lako pere nakon upotrebe, a prilikom većih pauza u radu neće doći do stezanja materijala u njoj.

Roler za ivične lajsne – Sastoji se iz 4 gumirana valjčića koji omogućavaju utapanje ivične lajsne u materijal, i postavljanje lajsne u položaj od 90°.

Srećan rad!

Za sve dodatne informacije, prezentacije ili obuke za rad sa navedenim alatima kontaktirajte Knauf instruktora:

Nebojšu Stankovića na 0631046504