Ako želite da vaš dom odiše komforom i uz to da ima moderan izgled i dizajn, verujemo da će pravi izbor oblika i boje crepa pomoći u dostizanju željenog efekta. Tamniji tonovi, svedene linije i manji nagib krova građevine, učiniće čitav objekat savremenim i estetski lepim. Svakako, praktična namena svakog građevinskog materijala se ne sme zaboraviti, te je izuzetno bitno da crep bude napravljena od kvalitetnih glinenih sirovina i to uz pomoć najbolje tehnologije. Crep od prirodne opeke se peče na izuzetno visokim temperaturama što ga čini otpornim na vatru, kao i na druge spoljne uticaje. Kvalitetan i klasičan materijal u crnoj ili sivoj boji daje i upečatljiv izgled i dugotrajnu zaštitu.  Iako klasični, zemljani tonovi cigle imaju svoj šarm, ljubitelji modernog stila se pre odlučuju za monohromatska, svedena rešenja.

Kada ste se odlučili za moderan stil fasade sa tamnijom ciglom od opeke, onda je uklapanje crepa sa ostatkom kuće sledeći korak. Za objekte koji teže modernoj estetici sa ravnim linijama, minimalističkom dekoracijom i sa mnohromatskom fasadom, onda je i crep u crnoj i sivoj boji velikog formata dobar izbor. Tondach Continental 9 crep velikog formata je pogodan i za postavljanje na manje nagibe, te se može postaviti i na kosine od 10°.

NOVITET NA TRŽIŠTU – TONDACH CONTINENTAL 9 SIVI CREP

Kao odgovor na tražnju tržišta iz novog pogona Wienerberger u Kanjiži dolazi i prepoznatljivi Continental 9 crep sada u sivoj engobi. Moderan oblik, format i dizajn dobio je izraz i u sivoj boji. Engoba Tondach crepa je postojana kao i sam crep, a nova nijansa se javila kao potreba pri projektovanju i izgradnji modernih objekata.

Moderni trendovi arhitekture stvaraju različite potrebe za bojama i oblicima glinenog crepa. Tondach glineni crep se ne farba veštačkim bojama, već se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja dobija potpuno prirodna nijansa.

Tondach crep ima širok spektar boja i dozvoljava potpunu kreativnu slobodu.