Velika energetska ušteda i priprema za zimu

Ono što je bitno, nije uvek i vidljivo ’’na oko’’. Da li ste razmišljali o tome kako korišćenjem pravih materijala i proizvoda u svom domu, možete uštedeti na energetskoj potrošnji?

O tome treba posebno voditi računa prilikom renoviranja potkrovlja. Renoviranje zahteva adekvatnu termo i hidroizolaciju, jer su potkrovlja najčešće nedovoljno izolovana. Ukoliko se ovo ispoštuje, problem gubitka toplote postaje deo prošlosti.Dobra izolacija će smanjiti troškove grejanja tokom zimskog perioda, a leti će unutrašnjost potkrovlja imati optimalnu temperaturu.

Prilikom renoviranja ili opremanja potkrovlja, treba voditi računa i o količini dnevne svetlosti i svežeg vazduha. VELUX krovni prozori omogućiće prostoru maksimalnu osvetljenost i svežinu, čak i tokom vremenskih nepogoda. Testirani su da izdrže ekstremne vremenske uslove: jake vetrove, obilne kiše i niske temperature.

Jeste li spremni za zimu?

Iskoristite predstojeći period i pripremite svoje potkrovlje za hladnije dane. Ukoliko ste u nedoumici, da li da ugradite prozor i dobijete više svetlosti, ili zamenite stari prozor novim, zakažite BESPLATNE KONSULTACIJE VELUX stručnjaka, koji će vam pomoći da odaberete prave proizvode za vas.

Verovatno ste već upoznati sa karakteristikama Standard serije, koja vam nudi najširu ponudu do sada, bilo da želite gornje ili donje upravljanje, drveni prozor ili prozor obložen poliuretanom. Ukoliko odaberete Standard prozor od prirodne borovine, sa bezbojnim lakom, očekujte svež vazduh i kada je prozor zatvoren.

VELUX krovni prozori su testirani da izdrže vremenske uslove svih godišnjih doba, od kiše i oluje praćenih gradom u letnjem periodu, do snega i leda tokom zime. Krilo prozora se rotira za 180 stepeni, tako da omogućava bezbedno čišćenje spoljnog stakla iz unutrašnjosti prostorije. Prozori sadrže energetski optimizovano dvostruko staklo sa Uw 1,3, dodatnu dihtung gumu, kao i ThermoTechnology.

Kod prozora obloženog poliuretanom nema dodatnog održavanja, tako da je idealan za uklapanje sa svetlijim nameštajem, ili za kupatila i kuhinje. Gornje upravljanje ga čini jednostavnim za otvaranje i zatvaranje, čak i kada se ispod prozora nalazi nameštaj. Upravljanje je omogućeno i elegantnom ručkom na donjoj strani, a ovaj prozor je naše preporučeno rešenje kada je potrebno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida.

U želji da vam olakšaju pripremu za zimu, VELUX je pripremio JESENJU AKCIJU, gde svi kupci Standard krovnog prozora dobijaju opšivku sa termo i hidroizolacionim setom BDX, po ceni obične opšivke, dok kupci Standard Plus krovnog prozora i opšivke sa termo i hidroizolacionim setom BDX, dobijaju spoljnu mrežicu MHL gratis.

Termo i hidroizolacioni set BDX 2000, koji dobijate gratis uz Standard prozor, sadrži: termoizolacioni okvir, hidroizolacionu foliju i drenažni oluk. Ovaj set dodatno osigurava vodonepropusnu vezu između krovnog prozora i krovne konstrukcije i smanjuje gubitak toplote, eliminisanjem hladnih mostova oko prozora.

Uz kupljene Standard Plus proizvode dobijate na poklon spoljnu mrežicu, koju je lako ugraditi iz prostorije na spoljnu stranu prozora. One blokiraju značajnu količinu sunčevih zraka i sprečavaju pregrevanje prostorije.

Toplota u vašem domu biće smanjena i do 76%, a spoljne mrežice će pomoći održavanju balansirane i prijatne temperature tokom celog dana.

Ovakva kombinacija proizvoda i poklona omogućiće bolju i efikasniju energetsku obezbeđenost vašeg doma.

Sve detalje o akciji možete pogledati na sajtu:
https://www.velux.rs/akcije-i-promocije/jesenja-akcija

VELUX nudi garanciju od 10 godina
na svoje krovne prozore.